Bijele traperice su komad koji vječno obožavamo jer podižu baš svaki look

Bijele traperice su komad koji vječno
obožavamo jer podižu baš svaki look

Postoje odjevni komadi kojima se uvijek vraćamo. Dobili su status najpoželjnijih jer se mogu nositi u niz kombinacija, a uvijek će izgledati elegantno. Traper komadi svakako su jedni od njih, a bijeli traper jedan je od onih ‘game changer’ komada koji traju vječno. Neovisno o sezoni – u jesen i zimu bijele traperice dat će lijepi ‘update’ pletivima, čizmama i dugim kaputima, a ljeti i u proljeće pomoći će nam da iskombiniramo svijetle i prozračne lookove nakon dugog i sivog perioda.

Kada govorimo o ovom proljeću bijele traperice nisu trend već klasik, a možete se odlučiti za bilo koji model koji vam pristaje. Skinny jeans, visokog struka, trapez ili širokih nogavica. Ne morate se bojati kombinirati ih na plavi traper ili traper u bilo kojoj drugoj nijansi, a nositi ga na tenisice svakako je prednost jer ćete tako ostvariti totalno cool efekt.

Nama se bijeli jeans posebno sviđa na oversized balonere koje trenutno uživamo nositi. Prijelazno vrijeme postaje sve kraće tako da tih par tjedana koji nas uvode u toplije vrijeme iskoristite upravo za višeslojne kombinacije. Osim toga, bijeli traper nije zabranjen ni u večernjim prigodama, osobito kao komad za partyje koji se napokon počinju ponovno događatipo gradu. Nosite ga uz omiljene čizmice za proljeće ili se već odvažite na sandale. Uz tank top ili nešto elegantnije poput bluze imat ćete brzu i efikasnu kombinaciju za brz izlazak iz kuće!

Učitati još
Zatvori