Ljetni trend kojeg ćemo obožavati nositi cijele jeseni

Ljetni trend kojeg ćemo obožavati
nositi cijele jeseni

Ako ste se vratili s ljetovanja i godišnjeg se odmora već prisjećate s nostalgijom, velike su šanse da ste ovih dana poprilično zbunjeni oko vlastite garderobe i kombinacija za ovu međusezonu. Prijelazni dani ponekad su doista izazov za odijevanje, jer ih obilježavaju prohladna jutra i dnevne temperature slične onim ljetnima. Čini nam se kao da se u jednom danu izmjeni više prognoza i nakon svakog buđenja nađemo se s onim svima dobro poznatim pitanjem u glavi: što odjenuti danas?

Srećom, ljetnu garderobu ipak nećemo pospremiti još neko vrijeme, a ako ste to ipak naumili, sačuvajte u ormaru za aktualnu sezonu nekoliko bijelih komada.

Bijela boja tradicionalno je obilježila modne lookove za ljetne dane, no definitivno ju ne moramo povezivati isključivo s ljetom i morem. Ona savršeno funkcionira i kao dio proljetnih i jesenskih kombinacija, a to će vam dokazati i stylinzi koje vam donosimo u nastavku. Poznate fashionistice s Instagrama kombiniraju bijelu i sve njene nijanse na vrlo chic način, spajajući ovih dana najbolje od svoje ljetne i svoje jesenske garderobe. Bijeli jeans tako dobiva još dulji ‘rok trajanja’, a tu su i bijele haljine koje u nešto hladnijim danima možemo jako dobro spojiti s dugim blejzerima, pa čak i gležnjačama. Malo inspiracije s našim omiljenim ljetnim trendom interpretiranim na jesenski način kreće u nastavku…

Učitati još
Zatvori