Bijela rupičasta bluza i dalje je jedan od najpoželjnijih komada za ljeto

Bijela rupičasta bluza i dalje je jedan od
najpoželjnijih komada za ljeto

Mango

Ima nešto u vezenoj bijeloj bluzi na rupice koja u trenutku priziva misli na ljeto i laganu ljetnu modu kojoj se ove godine iznimno veselimo. Osim što je super prozračna i eteričnog dojma, bijela rupičasta bluza također je jedan od onih svestranih komada u ženskoj garderobi, jer može se nositi od jutra do večeri, može biti dio ljetnih poslovnih lookova, ležernih gradskih kombinacija u paru s jeansom, a svoju svrhu svakako dobiva i u garderobi za ljetovanje, kada se spaja sa šorcevima, lepršavim suknjama i nizom drugih komada ljetnog predznaka.

Mango

Vjerojatno zato ju žene toliko obožavaju, a modni brendovi konstantno vraćaju u svoju ponudu. Iznimka, naravno, neće biti ni ovo ljeto, jer toliko smo navikle na efektne rupičaste bluze u bijeloj boji, da smo ih ponovno i potražile po web trgovinama, pitajući se kakvim su nas modelima modni brendovi počastili ove sezone.

U ponudi ćete tako pronaći rupičaste bluze koje su kratko rezane u maniri crop topa, zatim dulje modele koji nježno lepršaju oko tijela, bluze sa puf rukavima koji su veliki modni hit ove sezone i još niz atraktivnih modela koji spremno čekaju na virtualnim policama web trgovina na svoje nove vlasnice. Neke od naših favorita za nadolazeće ljeto (ali i preostale tople proljetne dane) donosimo vam u nastavku.

& Other Stories
& Other Stories
Sezane
Sezane
Sezane
Sezane
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
H&M

Foto: &Other Stories, Mango, H&M, Zara

Učitati još
Zatvori