Bijela haljina u 50 najljepših modela za ljeto

Bijela haljina u 50 najljepših
modela za ljeto

U potrazi za najnovijim trendi modelima uvijek tražimo i one koji će se unutar našeg ormara zadržati duže od jedne sezone i koji će osim osvježenja donijeti i jednostavnost u stvaranje svakodnevnih outfita. Među najisplativijim trendi komadima koje možemo dodati svojoj garderobi svake se sezone iznova ističe haljina. Mala crna haljina klasik je koji se, bez obzira na sezonu u kojoj se nalazimo i najnovije trendove, uvijek nalazi u našem ormaru. Jednostavna, elegantna i primjerena svakoj prilici, mala crna haljina s razlogom je postala nešto poput najbolje prijateljice unutar svake garderobe. Ipak, proljeće i ljeto, osim sunčanih dana, donose i sezonu male bijele haljine.

Kao savršena proljetna i ljetna alternativa omiljenom crnom klasiku, različiti modeli bijelih haljina upravo zahvaljujući neutralnoj, chic i uvijek klasičnoj bijeloj boji nose jednostavnost i svestranost prilagodljivu svakom stilu.

BIJELA HALJINA – PROLJETNI I LJETNI KLASIK

Poput praznog platna na kojem, uz pomoć ostalih favorita proljetne i ljetne garderobe i modnih dodataka, lako stvaramo najrazličitije kombinacije za sve prilike od jutarnje kave i šetnje gradom do poslovnog looka i večernjih izlazaka, bijela haljina odličan je početak svake proljetne i ljetne kombinacije. Jednostavnost bijele boje osim što će se lako slagati s gotovo svim komadima i modnim dodacima u vašem ormaru, jednako će dobro izgledati u klasičnim siluetama poput košulja haljine i wrap kroja kao i u ukrašena nekim novim i zanimljivim detaljima inspiriranim najnovijim trendovima.

Od romantičnih rupičastih modela do bijelih haljina koje krasi minimalistički karakter i asimetrični kroj, u nastavku donosimo izbor pedeset najboljih modela iz aktualnih high end i high street kolekcija koje već možete pronaći u omiljenim modnim trgovinama, a za koje ćete zasigurno pronaći mjesto u svom proljetnom i ljetnom ormaru.

Sézane

Zara

Mango

Jason Wu Collection

COS

Sézane

Mango

Sézane

H&M

Zara

Zara

Zara

Mango

Mango

Paul & Joe

Zara

& Other Stories

& Other Stories

3.1. Phillip Lim

Stella McCartney

Sézane

The Row

Zara

Zara

Mango

Stevie May (Asos)

Max Mara

Simona Rocha

Alexander McQueen

Asos Design

Cult Gaia

Three Graces London

Mango

Stradivarius

Zimmerman

Adeam

H&M

Isabel Marant

H&M

Ganni

COS

Ulla Johnson

Mango

Mango

Valentino

Petar Petrov

Loewe

French Connection (Asos)

Učitati još
Zatvori