Bež boja je zakon i ove zime

Bež boja je zakon i ove zime

Bež boja istaknula se kao savršeni koloristički odabir za neke od najpoželjnijih komada sezone te osvojila ležerne i elegantne, dnevne i večernje zimske kombinacije. Boja koju smo još prije samo nekoliko godine smatrali neuglednom i običnom, danas je jedan od najsvestranijih izbora koji možete dodati svom ormaru. Klasična, nježna i sofisticirana te jednostavna za kombiniranje s različitim bojama, uzorcima i teksturama, bež boja nas iz sezone u sezonu uvijek iznova osvaja.

Nakon prozračnih lanenih modela u bež boji koji su stvarali savršene komade za najtoplije ljetne dane, bež boja je sada u kombinaciji s raskošnijim i toplijim materijalima stvorila nove neodoljive modele za novu sezonu.

BEŽ BOJA U ZIMSKIM KOMBINACIJAMA

Od nježnih prljavo bijelih tonova do raskošnijih toplih nijansi, bež boja već se istaknula na uličnoj modnoj pisti. Prve zimske kombinacije popularnih influencerica istaknule su bež boju kao jedan od najpoželjnijih trendova s istaknutom dozom klasike. Od elegantnih dugih kaputa do toplog pletiva, bež boja stvara predivne zimske modele koji će se u svakoj zimskoj garderobi istaknuti kao savršeni početak svake zimske kombinacije. Uz najtoplije komade kojima donosi istovremeno elegantan i cosy izgled, bež boja je jedan od omiljenih izbora za modne dodatke. S velikim šalom, klasičnom torbom ili elegantnim salonkama u bež boji nikad ne možete pogriješiti.

Iako naizgled jednostavna i neupečatljiva, bež boja je ove zime pokazala svoje najraskošnije lice u kombinaciji s različitim teksturama koje donose topli materijali poput pletiva, vune, kašmira i baršuna.

Kako ove zime nositi sve nijanse bež boje u baš svakoj zimskoj kombinaciji? Odlične ideja donosimo ravno s ulične modne piste.

Objavu dijeli Anouk Yve (@anoukyve)

Učitati još
Zatvori