Jedina ljetna suknja koju trebate u poslovnoj garderobi

Jedina ljetna suknja koju trebate u
poslovnoj garderobi

Ljeto je donijelo raskoš trendova i pregršt odjevnih komada od najlaganijih materijala. Slobodno vrijeme koje donose oni bezbrižni dani godišnjeg odmora provest ćemo u prozračnim modelima, no odijevanje za poslovni tjedan bit će onaj izazovni zadatak u svakom ormar kada na gradskom asfaltu zavladaju vrućine. Za razliku od ljetnih haljina za plažu i izlaske, tajna savršene poslovne garderobe, čak i za toplih ljetnih dana, krije se u jednostavnosti krojeva, silueta i boja.

U potrazi za nekoliko modela koji će biti savršena osnova za svaku ljetnu poslovnu garderobu, u kojima ćemo se osjećati lijepo i ugodno, a koji će odgovarati svakom poslovnom okruženju pronašli smo suknju koja donosi bezbroj različitih poslovnih kombinacija, a koju ćemo rado nositi i nakon radnog vremena.

MIDI SUKNJA BEŽ BOJE – IT KOMAD ZA LJETNU POSLOVNU GARDEROBU

Spoj elegancije koju nose nijanse bež boje, klasičnih linija te decentne i ženstvene midi dužine stvorio je savršeni model suknje za svaku poslovnu garderobu. Istovremeno klasična i moderna, jednostavna bež suknja midi dužine bit će odličan početak ljetne poslovne kombinacije jer osim što će sa stilom odgovoriti na sva pravila poslovnog odijevanja, ovaj jednostavni model odlično će izgledati u kombinaciji sa baš svakim poslovnim topom koji se već nalazi u vašoj garderobi – od jednostavnog T-shirta za ležerniji poslovni look do ženstvene ljetne bluze ili klasične košulje strogih linija za poslovne kombinacije formalnog karaktera.

Najpoželjnija poslovna suknja za ljetnu sezonu dolazi u nekoliko različitih izdanja koji prelaze granice monotonog i inspiraciju pronalaze u najnovijim trendovima, zadržavajući svu eleganciju klasičnih krojeva. Pencil modele ukrasili su trendi istaknuti gumbi od kornjačevine, wrap silueta naglašena je ženstvenim volanom, a modeli ženstvenog A kroja svoje su osvježenje pronašli u asimetriji.

Gdje pronaći jedinu suknju koju ćete zapravo trebati u ljetnoj poslovnoj garderobi? Jedanaest odličnih modela za vas smo izdvojili u nastavku.

Farrow (Need Supply Co.)

Weekend Max Mara

Sea (Net-a-porter)

Monse (Net-a-porter)

Farrow (Need Supply Co.)

Zara

Style Mafia (Asos)

River Island (Asos)

Autograph (Marks & Spencer)

Chelsea28 (Nordstrom)

Robert Rodriguez (Nordstrom)

Foto: Instagram, Asos, Net-a-porter, Nordstrom, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori