Najnovija Bershka kolekcija za ljeto inspirirana je safari stilom

Najnovija Bershka kolekcija za ljeto
inspirirana je safari stilom

Bershka

Rijetki su trendovi i komadi koji pristaju visokim temperaturama. Ipak, safari trend kao da je stvoren za ljetne vrućine u koje unosi prozračnost materijala, neutralne tonove i pročišćeni izgled inspiriran prirodom. Uz omiljene safari klasike poput cargo hlača, slamnatog šešira i lanene košulje u bež ili maslinastoj boji, safari look ove sezone stvaraju i jednostavni komadi s dozom ležerne elegancije i novih trendova koji se ističu u njihovim siluetama i detaljima koji ih krase.

Elegantniji i ženstveniji, no s jednako dozom opuštenosti i prepoznatljivom neutralnom paletom boja, safari look ove se sezone vratio u punom sjaju unutar najnovije Bershka kolekcije za ljeto.

NAJNOVIJA BERSHKA KOLEKCIJA U SAFARI STILU

Bershka

Najnovija Bershka kolekcija za ljeto inspiraciju za odjevne komad kreirane za najtoplije dane pronašla je u omiljenim klasicima safari stila. U središtu kolekcija nalaze se bijela boja i nijanse bež boje, dok siluete zadržavaju jednostavnost linija. S tek nekoliko decentnih detalja i pomaka u krojevima, Bershka u najprozračnijim materijalima poput lana tankog pamuka i tencela stvara novo, elegantnije lice omiljenim safari modelima. Bijele haljine i bijeli traper modeli, kombinezoni otvorenih leđa i trendi modni dodaci inspiriranni safari trendom donose savršenu dnevnu uniformu za najtoplije ljetne dane s potpisom popularnog high street brenda.

Odlične safari modele donosi u nastavku, a sve Bershka ljetne modele možete pronaći u dućanima brenda i web shopu.

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Bershka

Foto: Bershka

Učitati još
Zatvori