Vizualno stanjuju noge i griju: Najlonke koje biramo za najluđu noć u godini
Vizualno stanjuju noge i griju: Najlonke koje biramo za najluđu noć u godini

Vizualno stanjuju noge i griju: Najlonke koje
biramo za najluđu noć u godini

Božićni domjenci već kucaju na vrata baš kao i Nova godina. Pa su tako pripreme outfita već u punom jeku, a znamo da su dobre i kvalitetne najlonke iznimno bitan faktor koji cijeli outfit može podići na drugu razinu. Osim što želimo da nam noge super izgledaju, želimo tijekom najzabavnije noći u godini ostaviti brige o pucanju najlonka u staroj godini.

Zato vam u nastavku donosimo naš top izbor najlonki za ovaj blagdanski dio godine, a koje su već zaludile društvene mreže jer noge u njima izgledaju senzacionalno.

bauerfeind najlonke

Vizualno stanjuju noge

VenoTrain® najlonke nazivaju i čarobnima jer oblikuju tijelo i čine noge vitkijima odmah po oblačenju. Zahvaljujući blagom kompresivnom učinku, ove najlonke vizualno smanjuju obujam nogu koje će u ovim čarapama izgledati vitko i elegantno, a svaka haljina će vam pristajati kao salivena.

Tajna VenoTrain® čarapa leži u posebnom tkanju razvijanom još od 1929. u Njemačkoj od strane Bauerfeind stručnog medicinskog tima. Zahvaljujući specifičnom tkanju, ove čarape potiču perifernu cirkulaciju i stvaraju efekt limfne drenaže. To utječe na izbacivanje viška limfne tekućine i s vremenom dovodi do smanjenja vidljivosti celulita. Zahvaljujući blagom kompresivnom učinku noge su odmah vizualno vitkije, a sva strateška mjesta, kao na primjer trbuščić i bedra, opeglani.

bauerfeind najlonke

Tri ključna razloga zbog kojih ćemo mi ove sezone nositi VenoTrain® najlonke 

Instant učinak vitkije linije

Naravno da tijekom božićnih domjenaka i novogodišnje noći želimo izgledati epohalno i svaki rekvizit koji nam u tome može pomoći je dobrodošao. Zahvaljujući blagom kompresivnom učinku, VenoTrain® najlonke vizualno smanjuju obujam nogu, bedara i trbuha čineći liniju vitkijom u tren oka. U svakoj kombinaciji i svakom outfitu izgledat ćete besprijekorno i sakriti male nesavršenosti. Ovo je joker kojeg ćemo sigurno iskoristiti.

Visoka denaža pobrinut će se da se ne smrznete na niskim temperaturama

Niske temperature najčešće ne idu pod ruku sa elegantnim stajlingom, pogotovo s najlonkama. Međutim, VenoTrain® najlonke dolaze u varijanti od 70 dena i 140 dena tako da možete biti sigurni da hladnoća neće biti problem.

Kvalitetno tkanje

Kvalitetno i čvrsto tkanje ovih najlonki odolijeva pucanju. Izvrstan sastav garantira izdržljivost materijala što znači da ne morate brinuti da će čarape puknuti čim ih obučete. Izrazito su čvrste i izdržljivije, pa najluđa noć može proći bezbrižno.

Cjelokupnu ponudu pogledajte na Bauerfeind® webshopu ili Bauerfeind® maloprodajama.

bauerfeind najlonke

Foto: PR

Učitati još
Zatvori