Najbolji basic komadi za svaku proljetnu garderobu

Najbolji basic komadi za svaku
proljetnu garderobu

Paris Street Style
Paris Street Style

Nova topla sezona u naše je ormare još jednom unijela velike promjene i omiljene zimske komade zamijenila novim i uzbudljivim trendovima koji savršeno prenose duh proljeća i ljeta i kroz raznolikost krojeva, boja i uzoraka utjelovljuju trenutna zbivanja na modnoj sceni. Iako novi trendovi uvijek unose uzbuđenje u stvaranje nove garderobe i transformiraju naš izgled i svaku kombinaciju, početak proljetne sezone u središte naših ormara vratio je poznate modne klasike i omiljene basic komade.

Kao savršeni spoj jednostavnih linija, neutralnih boja i svestranog karaktera, basic komadi su nezaobilazni dio svake garderobe.

Proljetni basic komadi

Proljetna sezona je zimske basic komade poput crnih hlača, toplog sivog pletiva i crnih čizama zamijenila jednako jednostavnim, ali prozračnijim komadima obojenim najčešće svjetlijim bojama iz spektra neutralnih boja. 

Copenhagen Street Style
Copenhagen Street Style

Spojeni zajedno, basic komadi stvaraju minimalističke kombinacije i daju jednostavan odgovor na svaku modnu dilemu, za svaku priliku i unutar granica svakog stila, a nerijetko dio su ormara u koji ćemo posegnuti kako bi njihovom jednostavnošću unijeli ravnotežu u eklektične kombinacije i poslužili kao savršena suprotnost raskošnim proljetnim modelima.

Kada govorimo o proljetnoj sezoni, među najboljim basic komadima uvijek se ističu baloner, traperice, T-shirtice i loaferice. Dodatnu dozu udobnosti ove godine pronaći ćemo u trenirkama i tenisicama, dok će nas midi haljina, plisirana suknja i bluza s velikom kragnom osvojiti svojim romantičnim izgledom.

U nastavku vam donosimo pregled jedanaest nezaobilaznih proljetnih basic komada, u luksuznim i high street varijantama te s trendi pomakom koji unutar jednostavne basic garderobe unosi svježinu, istovremeno zadržavajući izvornu jednostavnost i svestranost svakog od basic komada.


Baloner


Massimo Dutti

Blejzer


Mango

Midi haljina


& Other Stories

Bluza s velikom kragnom


Mango

T-shirt


Arket

Plisirana suknja


Arket

Udobne traperice


Zara

Trenirka


H&M

Tenisice


Veja

Loaferice


Khaite

Pletena torba


Mango

Foto: IMaxTree, & Other Stories, Arket, Ganni, H&M, Mango, Massimo Dutti, Zara

Učitati još
Zatvori