30 outfita koji dokazuju da s basic komadima nikad nema greške

30 outfita koji dokazuju da s basic
komadima nikad nema greške

@anoukyve

U moru različitih trendova, životinjskih uzoraka, neobičnih krojeva i neonskih boja koje jednostavno “vrište” iz izloga trgovina i sa stranica web shopova, ponekad je teško vratiti se klasičnim komadima i jednostavnosti koja, kako se uvijek na kraju ispostavi, stvarno izgleda najbolje. Ipak, basic komadi neizostavan su dio svakog ormara koji se može nositi na nebrojeno mnogo načina, a i dalje izgledati jednako cool. Koliko ste samo puta čuli kako su kožna jakna, obična majica u crnoj ili bijeloj boji, nude salonke, klasične traperice i gležnjače komadi u koje se treba investirati?

Outfit zaokružite cool detaljem

Pa, ne kaže se uzalud, s obzirom na to da se radi o odjevnim komadima koji nikad neće izaći iz mode, a možete ih nositi u različitim godišnjim dobima i uklopiti u različite kombinacije. Ako ipak mislite da su ovakvi basic komadi prejednostavni, uvijek ih možete osvježiti nekim neobičnim detaljem: čizmama zmijskog uzorka, kariranim uzorkom na sakou, nanizanim zlatnim lančićima, maramom ili upečatljivom torbom.

basic komadi
@anoukyve

Ako ormar opskrbite s mnogo basic komada, rijetko će se događati jutra u kojima je glavni problem onaj “nemam-što-odjenuti”. Zahvaljujući jednostavnosti, oni se mogu kombinirati i međusobno spajati na razne načine pa će jednostavna bijela majica odlično izgledati uz traperice, ali i midi suknju! Izdvojili smo 30 kombinacija fashionistica s Instagrama koja odlično “barataju” minimalističčkim komadima, a mogu biti izvrsna inspiracija za građenje ovakvog, jednostavnog, ali zanimljivog stila.

Učitati još
Zatvori