Omiljeni top devedesetih koji je obožavala i Carrie Bradshaw vratio se u novoj Stradivarius kolekciji

Omiljeni top devedesetih koji je obožavala i Carrie Bradshaw vratio se u novoj Stradivarius kolekciji

S vremena na vrijeme, modni trendovi iz prošlosti vraćaju se u središte modnog svijeta i kolekcijama popularnih modnih brendova. Davno zaboravljeni ili tek nedavno pospremljeni u kutije na tavanu, trendovi i it modeli čije je vrijeme nakratko prošlo ponovno dobivaju predznak najpopularnijih. Upravo se jedan od njih vraća ovog ljeta, a svoje mjesto već je pronašao u novoj Stradivarius kolekciji.

Najpoželjniji top iz 90ih i s početka 2000ih na malim su ekranima nosile Carrie Bradshaw i Rachel Green, a njegove obožavateljice bile su i Sarah Jessica Parker i Jennifer Aniston koji su utjelovile likove čije smo odjevne kombinacije obožavali. Omiljeni komad bio je i u garderobama supermodel poput Kate Moss i Naomi Campbell, a i mnogi među nama imali su ga u svom ormaru. Naravno, riječ je o bandeau topu.

Ovog ljeta ponovno ćemo nositi bandeau top

Jednostavnih linija i bez naramenica, bandeau top bio je jedan od it komada devedesetih kojem ćemo se ovog ljeta ponovno vratiti. Njegova jednostavnost daje mu svestrani karakter zbog čega će se (ponovno) istaknuti kao savršeni početak svake ljetne kombinacije. U kolekciji za ljeto 2020. high street brend Stradivarius ponudio je dva različita modela u nekoliko različitih boja među kojima će svatko pronaći svojeg favorita – klasični ili s rebrastom teksturom, u bijeloj, nude i crnoj boji ili ružičastoj i plavoj nijansi. Kako ćemo ih nositi?

Baš kao što su ih popularne it djevojke nosile u devedesetima i na početku dvijetisućitih. Jedna od najpopularnijih kombinacija bandeau top će spojiti s omiljenim parom traperica, a jednako dobro pristajat će i cargo ili lanenim hlačama. Za ženstveniji ili večernji look, it top nosit ćemo u kombinaciji s midi ili mini suknjama.

Cijena Stradivarius bandeau topova je samo 39.90kn za klasični i 49.90kn za rebrasti model što ih ističe kao jedan od najpristupačnijih trendi modela sezone. Sve ih pogledajte u nastavku, a pronaći ih možete u Stradivarius trgovinama i stradivarius.com.

Stradivarius bandeau topovi za ljeto 2020.

Foto: Stradivarius

Učitati još
Zatvori