Stigli su prvi baloneri zbog kojih se jedva čekamo riješiti kaputa

Stigli su prvi baloneri zbog kojih se
jedva čekamo riješiti kaputa

Paris Street Style

Iako je ispred nas još nekoliko tjedana kojima će vladati zimske temperature, dašak proljeća već su donijele prve kolekcije za novu sezonu kojima su popularni high street brendovi najavili nove modne trendove i istaknuli prve it komade koji će vladati nadolazećim mjesecima. Uz modne novitete koji će bez sumnje privlačiti najviše pažnje, high street brendovi su u svojim prvim proljetnim kolekcijama ostavili prostora i za nekoliko omiljenih klasika kojima s prvim proljetnim danima rado vraćamo svake godine. Najsvestraniji i najpopularniji modni klasik za proljetnu sezonu kojeg krase elegantni izgled i kultni status bez sumnje je baloner.

PRVI BALONERI ZA PROLJETNU SEZONU

Prve proljetne kolekcije istaknule su nove modele balonera u prepoznatljivim nijansama bež boje koje će odlično zaokružiti proljetnu garderobu i svakodnevne kombinacije. Iako će se unutar ponude luksuznih modnih kuća poput Burberryja i pristupačnijih brendova s klasičnom estetikom poput Massima Duttija uvijek naći klasični modeli strukturiranog izgleda s dvostrukim kopčanjem i remenom koji naglašava struk, novi trendovi na high street sceni ovog proljeća istaknuti će i odlične oversized modele te lagane balonere koji će popularnom klasiku donijeti moderni pomak i dati novu ulogu unutar modnog svijeta.

U nastavku donosimo petnaest modela balonera iz prvih proljetnih kolekcija s potpisom high street brendova zbog kojih ćete se odmah poželjeti rješiti teških kaputa i s nestrpljenjem čekati proljeće.

Massimo Dutti

Mango

H&M

H&M

H&M

H&M

Asos Design

Whistles

Stradivarius

Stradivarius

Reserved

Reserved

Reserved

Stradivarius

Učitati još
Zatvori