Stigli su prvi baloneri i izgledaju bolje no ikad

Stigli su prvi baloneri i
izgledaju bolje no ikad

Milano Street Style

Iako kalendarski još uvijek traje zima, dašak proljeća već su donijele prve kolekcije za novu sezonu kojima su popularni modni brendovi najavili nove trendove i istaknuli prve it komade koji će vladati nadolazećim mjesecima. Uz modne novitete koji će bez sumnje privlačiti najviše pažnje, poznati brendovi su u svojim prvim proljetnim kolekcijama ostavili prostora i za nekoliko omiljenih klasika kojima s prvim proljetnim danima rado vraćamo svake godine. Najsvestraniji i najpopularniji modni klasik za proljetnu sezonu kojeg krase elegantni izgled i kultni status bez sumnje je baloner.

Baloner je na modnu scenu stupio davne 1914., a masovna proizvodnja počela je radi zaštite od kiše i vjetra za britanske časnike u Prvom svjetskom ratu. Gledali smo ga u filmovima Casablanca i Doručak kod Tiffanyja, a bio je i dio prepoznatljive uniforme detektiva Columba. Kako će izgledati u 2020.?

Mango

Neki novi baloner

Iako jedan od najvećih modnih klasika ove se godine vraća u kolekcije modnih brendova i naše ormare u bitno promijenjenom izdanju koje donosi odmak od strogih linija, bež boje i prepoznatljivog dvorednog kopčanja. Inspirirani modnim trendovima čije vrijeme tek dolazi, novi modeli savršeno prenose trenutak u modnom svijetu, zadržavajući prepoznatljivi svestrani karakter i elegantni izgled.

U nijansama bež boje, ali i u jarkim i pastelnim tonovima, s dodatkom voluminoznih rukava, velikih džepova ili plisiranih nabora, od umjetne kože ili trapera, u nastavku istražite baloner u trideset novih modela koji zaista izgledaju odlično!

Topshop
Asos Design
Burberry
Gucci
Topshop
Massimo Dutti
Gabriela Hearst
& Other Stories
Asos Design
Asos Design
Asos Design
Marni
Topshop
& Other Stories
Topshop
Rokh
Vero Moda
Topshop
Valentino
Bottega Veneta
Asos Design
Twinset
Totême
Mango
Victoria Beckham
Munthe
H&M
Nanushka
& Other Stories
H&M Conscious

Foto: Instagram, Asos, H&M, Mango, Massimo Dutti, Net-a-porter, Topshop, Twinset, & Other Stories

Učitati još
Zatvori