Back to Gym: Sportske torbe za nju i njega koje su praktične i izledaju super
Back to Gym: Sportske torbe za nju i njega koje su praktične i izledaju super

Back to Gym: Sportske torbe za nju i njega
koje su praktične i izledaju super

S krajem ljeta počinjemo se polagano vraćati svojoj rutini i ritualima. Nakon što smo uživali u dolce far niente stilu života, hedonistički se častili najfinijim gastro delicijama, pojeli previše sladoleda (op.a. sladoleda nikad previše), vrijeme je da nastavimo sa svojim svakodnevnim obavezama i posvetimo se svojim hobijima. Iako su neki možda svoj godišnji upotpunili treninzima, ima i nas koji smo možda taj dio malo zapostavili.

Jesen je vrijeme za nove početke

No ništa zato, jesen je pravo vrijeme za nove početke. Stoga ako ste se odlučili ovu jesen na isprobavanje novih grupnih treninga, oni individualnih ili jednostavno samo za lokalnu teretanu, ovo je jedna od onih odluka koja će vam transformirati život – zato ne odustajte! Teretana ja mjesto gdje ćete uz stručno savjetovanje trenera brinuti o svom zdravlju i tijelu. Kao i sa svim novim u životu, poslom, hobijem ili sportom, potrebno je određeno vrijeme da se naviknete na to, no ako u tome ustrajete, vidjet ćete da svi koji vježbaju imaju zajednički cilj – zdravlje.

vježbanje

Oprema je također vrlo bitna

Aktivniji posjetitelji teretana i češći vježbači znaju da je oprema vrlo bitna. No oni koji tek kreću u nove pobjede trebali bi prije odlaska u teretanu obratiti pažnju na nekoliko stvari. Svakako je tu dobra odjeća koja upija znoj, a ujedno je lagana i ugodna za nošenje tijekom vježbanja, ali i ona koju ćete obući nakon vježbanja. Važna je i obuća koja mora biti čista i koju koristite samo za vježbanja (ne želimo da blato i druge nečistoće ostanu na podu ili spravama). Tu je i ručnik koji će vam dobro doći da obrišete mokre sprave nakon korištenja te gel za tuširanju ako se odlučite osvježiti nakon napornog treninga. Tako ćete spremni krenuti u grad na kavu s prijateljima ili puni energije na posao. Uz to, nikako nemojte zaboraviti bočicu s vodom i proteinsku pločicu kako biste izdržali tempo. No kako biste sve to pripremili i organizirali, potrebna vam je dobra sportska torba.

sportske torbe za nju i njega

Dobre sportske torbe dizajnirane su da budu praktične te ugodne za nošenje. Ako još niste pronašli torbu koja vam odgovara – razmislite što točno tražiti kad ulažete u novu torbu za trening. Važno je odabrati onu koja odgovara vašim potrebama. Birajte sportske torbe ovisno o tome s čime se bavite. Možda ne idete u teretanu, već idete i na sportove poput rukometa, tenisa, nogometa ili košarke, o svemu tome ovisi što ćete na kraju odabrati.

Na što paziti pri kupnji nove torbe za trening?

Prošla su vremena kad je prevelika crna torba za prtljagu bila dovoljna za sve. Sad možete pronaći i ekološki prihvatljive torbe, ali i one s unutarnjim mokrim i suhim pretincima, posebnim odjeljcima za ključić od ormarića i još puno toga. Ono o čemu biste svakako trebali razmisliti jest koliko vam treba prostora. Je li vam dovoljna manja torba za ručnik i bocu za vodu ili vam je potrebno mjesto i za reket, loptu, tenisice, odjeću u kojoj ćete nakon odrađenog treninga ići na posao. Tada vam treba i više pretinaca kako biste odvojili mokre od suhih stvari te pospremili sitnice poput nakita, ključeva, mobitela.

ruksak za trening

Također, razmislite o tome kako idete na trening. Nije isto putujete li javnim prijevozom, autom ili biciklom. Dobra je opcija vodootporna torba koja će vam štititi opremu u svim uvjetima. Naposljetku, ali nikako manje važno – boja. Iako postoji pregršt boja, vrlo je važno gdje nosite tu torbu. Nije isto hoćete li ju pospremiti u ormarić ili je stavljate na teniski ili nogometni teren. One svjetlije će se, naravno, i brže zaprljati.

torba za treniranje

Najbolje sportske torbe dolaze u različitim oblicima i veličinama – od ruksaka koji je praktičan i jednostavan za nošenje do ručnih torbi koje možete nositi i preko tijela. Ovu jesen dočekajte spremni i vratite se treninzima sa stilom. U nastavku smo izdvojili nekoliko najboljih sportskih torbi za nju i njega koje biste trebali uzeti u obzir.

Ženska sportska torba
H&M
ženska torba za sport
H&M
sportski ruksak
H&M
ženska sportska torba HM
H&M
torba za trening HM
H&M
HM torba za teretanu
H&M
torba za sport
H&M
sportska torba
H&M
sportska torba za njega
Zara
Torba za teretanu za njega
Zara
Zara torba
Zara
Zara torba za njega
Zara
sportska torba
Zara
Torba za vježbanje za njega
Zara
torba Zara za njega
Zara
sportska torba za nju
About You
ženska sportska torba
About you
sportska torba za njega
About You
sportska torba za njega
About You
sportska torba za nju i njega
About You
sportska torba za nju i njega
About You
New balance sportska torba za nju
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
torba za nju
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
New Balance
sportske torbe za nju i njega
Nike
sportske torbe za nu i njega
Nike
sportske torbe za nju i njega
Nike
Nike sportske torbe za nju i njega
Nike
Nike sportska torba za nju
Nike

Foto: Pexels, Unsplash, H&M, Zara, About You, New Balance, Nike

Učitati još
Zatvori