Tako jednostavni, a tako lijepi – kupaći kostimi koje želimo nositi ovog ljeta

Tako jednostavni, a tako lijepi – kupaći kostimi koje želimo nositi ovog ljeta

Prvi topli i sunčani proljetni dani podsjetili su nas da je ljeto blizu i da nikad nije prerano da započnemo s pripremama za uživanje na omiljenoj plaži ili uz najbliži bazen. Na vrhu liste ljetnih favorita uvijek se nalaze kupaći kostimi. Potraga za savršenim kupaćim kostimom nije uvijek jednostavna i nerijetko donosi besciljno lutanje po modnim trgovinama i beskrajno scrollanje po web trgovinama. Ipak, odabir kupaćeg kostima u kojem ćete izgledati i osjećati se dobro može biti vrlo jednostavno.

Modeli s kojima nikad ne možete pogriješiti oni su koji donose spoj jednostavnih linija koje stvaraju laskave krojeve te boja koje odlično pristaju svakoj puti. Baš poput drugih modnih klasika, ovi će se kupaći kostimi u vašoj garderobi zadržati godinama.

Kako izgledaju najljepši minimalistički kupaći kostimi i gdje ih možete pronaći ove godine?

Najljepši minimalistički kupaći kostimi

Najljepši modeli minimalističkih kupaćih kostima za 2021. godinu spoj su očekivanog i neočekivanog. U jednodijelnom ili dvodijelnom izdanju, oni donose novu interpretaciju klasičnog minimalizma u modi. Jednostavni krojevi moderni su pomak dobili su naramenicama koje se križaju na leđima ili dubokom izrezu, dok dvodijelni modeli spajaju jednostavnost minimalizma i šarm retro estetike u gaćicama visokog struka.

U bijeloj i crnoj boji, u raskošnim nijansama narančaste, zelene i žute ili vječno privlačnom prugastom uzorku, s ovim kupaćim kostimima zaista ne možemo pogriješiti.

Gdje ih pronaći? U kolekciji brenda kupaćih kostima Augustine Amsterdam.

Upoznajte brend Augustine Amsterdam

Brend Augustine Amsterdam pokrenut je iz želje za kreiranjem savršenog kupaćeg kostima, ali na odgovoran način. To je za osnivačicu i dizajnericu brenda Maju Krstić značilo slow fashion pristup kreiranju koji podrazumijeva održivi način proizvodnje i odabir održivih materijala. Kada govorimo o Augustine Amsterdam kupaćim kostima, Maja je savršeni materijal pronašla u 100% recikliranoj najlonskoj pređi izrađenoj od upcycled ribarskih mreža.

Osim velike pažnje koju pridaje održivoj proizvodnji i održivim materijalima, Maja s jednakim senzibilitetom pristupa i kreiranju samih modela. Svaki od modela krojen je da laska ženskom tijelu i podiže joj samopouzdanje, a istovremeno ostaje ugodan za nošenje – cijeni dan, cijelu noć.

Rezultat promišljenog pristupa od prve skice preko proizvodnje do konačnog produkta su predivni minimalistički kupaći kostimi u kojima ćete izgledati odlično i u kojima se možete osjećati odlično – i to u svakom pogledu.

Preporuka

Zatvori