Efektan modni trend koji će začiniti svaku garderobu i kombinaciju

Efektan modni trend koji će začiniti
svaku garderobu i kombinaciju

Iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, modni svijet neprestano se mijenja. U središtu promjena ističu se modni trendovi koji uvijek iznova donose dozu osvježenja i uzbuđenja – kako u modne kolekcije, tako i u naše garderobe. Od najluđih trendova koji su rezervirani za one modno najodvažnije do bitno decentnijih, ali još uvijek vrlo efektnih trendova koji popularnim modelima daju novi izgled i koji će svoje mjesto lako pronaći u svakoj garderobi, modni trendovi jedan su od razloga zbog kojih obožavamo modu.

2022. godina neće biti iznimka. Prvih nekoliko tjedana i kolekcija bilo je dovoljno da se iskristaliziraju prvi trendovi koji će obilježiti modnu 2022. godinu i naše garderobe ponovno učiniti uzbudljivim i inspirativnim kutkom.

Nakon pogleda na prve kolekcije i pregleda modnih dodataka koji će obilježiti 2022., donosimo pogled na jedan od najdecentnijih, ali i najboljih modnih trendova koji ove godine lako možete uklopiti u svoju garderobu i svoje svakodnevne kombinacije.

Asimetrija: neodoljivi trend koji će začiniti naše garderobe i kombinacije

Prije nekoliko godina, kombinacija oštrih linija i naglaska na jedno rame je donijeti siluetu koja je neko vrijeme izbivala iz modnog svijeta i vratila joj status trenda savršenog za večernje prilike i zavodljivi look. Asimetrija je ponovno bila in, a umjesto tek prolaznog trenda, u našim se garderobama zadržala sve do danas. Nakon raskošnih topova na jedno rame, romantičnih haljina s wow karakterom i dramatičnih suknji asimetričnog kroja, asimetrija se u 2022. godini vraća u bitno suptilnijem izdanju.

Od najsitnijih modnih dodataka u kojima će asimetrija biti vrlo odmjerena do haljina u kojima će se istaknuti u svojem najraskošnijem izdanju, asimetrija će biti jedan od trendova koji će bez sumnje obilježiti godinu ispred nas. Osim unutar modnog svijeta, asimetrija će svoje mjesto pronaći i u svijetu frizura u kojem će se modni i beauty trendovi spojiti kako bi kreirali frizure koje su istovremeno jako jednostavne i jako efektne.

Kako u 2022. godini svoj ormar i look možete osvježiti i začiniti dodatkom asimetrije? Najbolje modele i trikove otkrijte u nastavku!

Nakit s asimetričnim pomakom

Najdecentnije izdanje asimetrije pronaći ćemo u najsjajnijim modnim dodacima – elegantnom i modernom nakitu. Moderna asimetrija istaknula se kao inspiracija za jednu od nama najdražih i najljepših kolekcija nakita.

Move Romane je kolekcija nakita s potpisom luksuznog francuskog brenda nakita Messika čije komade obožavaju nositi najbolje odjevene žene na svijetu. U Move Romane kolekciji, Messika donosi komade nakita koji, uz pomoć asimetriji, stvaraju iluziju gomilanja. Pet dijamanata, koji predstavljaju savršenstvo i izvrsnost, u niz su spojeni vrpcom zlata. Rezultat su neodoljivo privlačni komadi nakita koji spajaju jedinstveni dizajn s bezvremenskom elegancijom, a koje možete pronaći u Mamić 1970 butiku.

Messika Move Romane narukvica
Messika Move Romane naušnice
Messika Move Romane prsten

Haljina s asimetričnim pomakom

Decentna asimetrija koju ćemo pronaći u nakitu iz Messika Move Romane kolekcije savršeno će pristajati kako eleganciji modnih klasika i jednostavnosti basic modela, tako i efektnom izdanju trenda asimetrije koji ćemo pronaći u ženstvenim haljina. Od male crne haljine do romantičnih cvjetnih modela, asimetrija će našim omiljenim modelima haljina ove godine dati onaj poseban pomak i wow faktor. Uz asimetričnu haljinu, tek nekoliko modnih dodataka bit će dovoljno za savršeni look u kojem nećete proći nezamijećeno.

Mara Hoffman
Balenciaga
Self-Portrait

Frizura s asimetričnim pomakom

Asimetrija u modnom i beauty svijetu spojit će se kako bi kreirale frizure koje su istovremeno vrlo jednostavne i vrlo efektne. Uz asimetričan bob koji će ove godine biti savršeni odmak od klasičnog izdanje omiljene frizure, asimetriju u svijetu frizura lako ćete postići i bez posjeta frizeru i uz pomoć malog, ali moćnog modnog dodatka – ukrasa za kosu. Kako biste postigli efekt asimetrije, uz pomoć nekoliko ukosnica skupite kosu na jednoj strani, a drugoj ostavite da uvojci slobodno padaju. Ako dodatno želite naglasiti asimetriju ove frizure, odaberite razdjeljak na stranu.

Učitati još
Zatvori