Najpopularniji kardigan jeseni se vratio i unio dozu šarenila u modne ormare

Najpopularniji kardigan jeseni se vratio i unio
dozu šarenila u modne ormare

Odjevne kombinacije stvorene za sive i hladne zimske dane ispred nas pronaći ćemo u cosy slojevima ugodnih loungewear odjevnih komada i toplog pletiva. U jesenskim i zimskim kolekcijama za 2021./2022. već su se istaknuli novi modni trendovi i it modeli koje i ove godine predvodi pletivo u pregršt različitih trendi modela. Kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih model pletiva na početku hladne sezone istaknuo se stari favorit – kardigan.

Hladne dane želimo provesti u kardiganima

Ako postoji odjevni komad koji savršeno utjelovljuje duh hladnih dana, to je sigurno kardigan. Kao najsvestraniji model pletiva, kardigani su nezaobilazan dio gotovo svake garderobe u koju unose bezbroj mogućnosti i kombinacija. Osim topline, svaki kardigan donosi zanimljivu teksturu i cosy osjećaj.

U središtu modnih trendova i naših garderoba istaknut će se oversized kardigani koji će zaogrnuti i začiniti svaku slojevitu kombinaciju. Kao jedan od najljepših (i najšarenijih) modela istaknuo se šareni Anthropologie kardigan koji nas je osvojio još prošle godine, a koji se sada vratio taman na vrijeme da nam još jednom oboji sivilo jesenskih dana.

It kardigan koji unosi vedrinu u jesenske i zimske dane

Od odjevnih komada do detalja za uređenje doma, online shop Anthropologie uvijek krije posebne predmete u koje ćete se zaljubiti na prvi pogled. Prošle godine, šareni Rainbow kardigan bio je jedan od Anthropologie favorita koji nas je osvojio na prvi pogled. Omiljeni kardigan ove se hladne sezone ponovno vratio.

U dugim bojama nanizanim u efektnim prugama, oversized kroja i raskošne teksture koju mu daje efektan način pletenja, Anthropologie Rainbow kardigan je odjevni komad koji nismo znali da želimo i trebamo. Stvoren za hladne zimske dane, ovaj cosy kardigan je modni recept za dozu optimizma u sivilu jesenskih i zimskih dana ispred nas. Osim što će nam podići raspoloženje, podići će i našu garderobu. Jednako dobro izgledat će u kombinaciji s traperom, romantičnim haljinama, loungewear odjevnim komadima i basic modelima – svim modnim favoritima hladne sezone!

Uz već poznato Rainbow izdanje, omiljeni šareni kardigan ove godine dolazi i izdanju koje naglasak stavlja na tople narančaste, crvene i ružičaste nijanse.

Omiljeni Anthropologie kardigan u starom i novom izdanju pogledajte u nastavku, a pronaći i naručiti ga možete na anthropologie.com.

Preporuka

Zatvori