Možda najveselija i najvedrija ljetna kolekcija koju ćete vidjeti

Možda najveselija i najvedrija ljetna
kolekcija koju ćete vidjeti

Ako je neka sezona stvorena za istinsku rapsodiju boja, to je onda definitivno ona ljetna. Uz bijele komade, ljeti volimo i jarke boje i printeve, a sve ih na jednome mjestu okuplja jedan od zanimljivijih modnih brendova današnjice, koji se zove All Things Mochi. Razlikuje se od mnogih drugih po tome što ne producira neku generičku, ukalupljenu i posljednjim trendovima vođenu modu, već je više riječ o modi koja je inspirirana najrazličitijim kulturama svijeta. Svaka All Things Mochi kolekcija ručno je rađena od strane lokalnih umjetnika, koji koriste tradicionalne metode vezenja kako bi stvorili moderne odjevne komade.

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Priča o brendu započela je 2013. godine, a od tada je All Things Mochi postao simbol vedre, vesele i zabavne mode, koja također podrazumijeva integritet. Iza njega stoji Ayah Tabari, rođena Palestinka, koja je odrasla u Ammanu i Rijadu, studirala u Londonu i naposljetku se skrasila u Dubaiju. Upravo ju je izloženost tim raznim kulturama potaknula da pokrene vlastiti modni brend, koji će biti kao malo koji drugi, jer će imati značajan temelj u bogatom nasljeđu svjetskih kultura, a opet biti u skladu s onim što suvremene žene danas žele nositi. Tako su nastali ovi vibrantni komadi koji se mogu nositi od jutra do večeri i koji jedan za drugim izazivaju znatiželju i privlače brojne poglede.

Svaka nova kolekcija inspirirana je nekom drugom kulturom, a to za brend znači putovanja svijetom i u same zemlje koje su nadahnuće za kolekcije. Ondje se dizajnerski tim upoznaje s tim istim kulturama i tradicijama, kako bi mogli stvoriti kolekciju koja će doista autentično reprezentirati modu tog kraja. All Things Mochi i doprinosi tim zajednicama, na način da zapošljava lokalne talente koji imaju priliku sudjelovati u radu na tim kolekcijama i za to biti propisno plaćeni. Aktualna kolekcija, za ljeto 2018., inspirirana je Meksikom, a haljine, topovi i suknje koje donosi jednostavno su eksplozija boja, uzoraka i pravog modnog optimizma. Brend je high end karakera, a komade možete pronaći na All Things Mochi web stranici ili u online shopovima kao što je Farfetch – neki modeli već su na super popustu.

A post shared by Paula Nata (@paulanata) on

A post shared by Jamie Chung (@jamiejchung) on

A post shared by Lauren Murphy (@lomurph) on

A post shared by Anna Skoog (@annamavridis) on

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori