Šarmantne i posebne – oduševit će vas nove Alduk torbice za ljeto!

Šarmantne i posebne – oduševit će
vas nove Alduk torbice za ljeto!

Naš poznati modni dizajner Ivan Alduk nedavno je predstavio najnoviju ALDUK kolekciju za ljeto, koja nas je u prvom redu osvojila savršenim komadima za ljeto: mini i maksi haljinama, kao i predivnim kombinezonima. Cijela kolekcija vrvi vedrim bojama i prozračnim, lepršavim materijalima, a šećer na kraju SUMMER OF ’21 kolekcije su neodoljive ALDUK torbice, za kojima će se – uopće ne sumnjamo – ovog ljeta okretati glave.

ALDUK torbice za ljeto 2021.

Dizajnerov ponovni iskorak u svijet torbica (još uvijek se sjećamo njegovih sjajnih modela za brend Galko) pokazao se punim pogotkom.

Ljetna ALDUK kolekcija obiluje torbicama koje osvajaju svojom formom, izborom jute kao dominantnog materijala, drvenim detaljima i decentno štikanim ALDUK logom. Šarmantan je i detalj konopaca za stezanje, a paleta boja u kojima se ove ljetne torbice pojavljuju osigurava da ćete ih moći nositi na sve i u svim prigodama. Od mini do predimenzioniranih modela, u nastavku vam predstavljamo ALDUK torbice za ljeto koje vas već čekaju u njegovom butiku i u webshopu.

Foto: Alduk

Učitati još
Zatvori