Raskošni klasični komadi i svi proljetni favoriti u jednoj kolekciji

Raskošni klasični komadi i svi proljetni
favoriti u jednoj kolekciji

Modnom scenom već nekoliko sezona vlada sofisticirani, bezvremenski stil. Iako se trendovi često mijenjaju, klasični komadi gotovo uvijek pronađu svoj put do novih kolekcija. Instagram se istaknuo kao najbolji alat za pronalazak ideja i upoznavanje noviteta u dizajnerskom svijetu. Klasika, baš kao što joj i ime sugerira predstavlja stil koji nije prolazan, on je trajan i nosiv u svakoj dobi, sezoni i godišnjem dobu. Već smo pisali o korejskoj modi koju krasi minimalizam, a istaknula se kao jedna od najvećih stilskih pokreta prošle godine.

Pronašli smo divan brend Agreeg iz Rusije i zadivio nas je jednostavnošću i elegancijom, a dostavljaju i u Hrvatsku. Ruskinje su nas svojim stilom oduvijek intrigirale svojim modnim avanturama. Kako izgleda nova kolekcija  Ruskog brenda pogledajte na službenoj stranici, a najbolje komade izdvojili smo u nastavku.

Agreeg – divni komadi s potpisom ruske dizajnerice Armine

Brend je nastao 2015. godine te u kratkom vremenu izgradio popularnost i izvan granica Rusije. Dizajnerica, vođena strasti i ljubavi prema modi kroz svoje prve komade spojila je eleganciju i klasiku. Rezultat su bili bezvremenski modeli koji pristaju svakoj ženi, idealni za formalne i one manje formalne prigode. Agreeg kolekcije izlaze dva puta godišnje, a istaknuli su se kao savršeni za sve one koji grade ‘capsule’ garderobu. Ženstveni komadi u svojoj jednostavnosti izgledaju savršeno.

Ako vas put ikada ponese u Rusiju, Agreeg svoj showroom ima u St. Petersburgu i Moskvi. Proljetni favoriti definitivno su romantične, strukirane haljine kao i one ‘slip’ koje padaju u raskošnim naborima. ‘Staple’ komad u svakoj garderobi svakako su košulje i bluze. Klasični modeli ovog puta dobivaju vintage pomak te su ukrašeni šarmantnim gumbima koji podižu cijeli dojam. Divne poslovne kombinacije u kojima ćete rado ostati i izvan radnog vremena pronašli smo u spoju hlača visokog struka, čistih linija u kombinaciji s krasnim balonerima. Agreeg stavlja naglasak na udobnost i uglađenost, a u centru pažnje svake kolekcije nalazi se jedan komad- žensko odijelo koje nikad nije izgledalo bolje.

Foto: Instagram (@agreeg)

 

 

Učitati još
Zatvori