Sportaši i kreativci koje obožava generacija Z su u novoj adidas Originals kampanji
Sportaši i kreativci koje obožava generacija Z su u novoj adidas Originals kampanji

Sportaši i kreativci koje obožava generacija Z su u novoj adidas Originals kampanji

Omiljeni sportski i lifestyle brend adidas u svojoj novoj Originals kampanji pod nazivom Club Originals slavi kreativnost. Surađujući s već poznatim mladim umjetnicima i sportašima cilj je ovog sportskog brenda nadahnuti novu generaciju kreativaca koja čeka svoj trenutak. Znamo da generacija Z, ona generacija koja dolazi, voli kreativnost i inovativnost, voli sirov i relevantan sadržaj, ali poštuje naslijeđe i tradiciju i želi da se ona prilagodi i njima.

Club Originals predstavlja adidasovu težnju za podupiranjem mladih i kreativnosti nove generacije, u potpunosti uključujući nove kreativce u adidasov brend Originals. U kampanji su predstavljena dva ključna adidasova modela obuće: Superstar i Gazelle, odabrana zbog njihove neupitne uloge u pop-kulturi tijekom posljednjih godina.

adidas

Glavne uloge u kampanji u Hrvatskoj zato imaju istaknuti kreativci i sportaši poznati po pomicanju granica unutar vlastitih područja djelovanja. Neki od njih su: nogometaši Dominik Livaković, Josip Šutalo, Gabriel Rukavina i Luka Vrbančić, influenceri Karla Zelić, Matija Lazarević i Ema Luketin, plesač Luciano Plazibat te stilistica Polina Horbachova.

Velika mi je čast i zadovoljstvo biti dio adidasove Club Originals kampanje jer su u središtu kampanje vrijednosti koje i ja osobno cijenim – zajednica, kreativnost i samopouzdanje. Drago mi je što mogu biti dio ove priče i nadam se da ćemo zajedno inspirirati ljude diljem svijeta da budu svoji i hrabri u ostvarivanju svojih snova”, izjavio je poznati nogometaš Dominik Livaković.

adidas_Dominik Livakovic
adidas
adidas
adidas
adidas

Zaigranost, opuštenost i cool nepretenciozan vibe karakteristike su stila koji njegujem i iznimno mi je drago što sam dio adidas Club Originals kampanje jer pruža priliku mladima da se izražavaju na njima najprirodniji način. Svatko od nas definira individualan stil svojim karakterom i energijom, a ovakva super priča omogućava nam da to pokažemo cijelom svijetu”, rekla je influencerica Karla Zelić.

adidas

S obzirom na to da je adidas brend uz koji smo svi odrasli i počeli graditi svoj stil, čast mi je bila sudjelovati u ovako upečatljivoj kampanji. Od samih outfita pa sve do lokacije i ekipe koja je sudjelovala, sve je bilo odlično, što je vidljivo i na krajnjem rezultatu. Uživao sam u svakoj sekundi jer smo dobili priliku da kroz modne kombinacije pokažemo svoj karakter”, izjavio je plesač Luciano Plazibat.

adidas

adidas Originals oduvijek je neizostavan dio streetstyle kulture i zajednica koja na autentičan način prikazuje zajedništvo stare i nove generacije. Od Run DMC-jevih prepoznatljivih Superstar tenisica, do utjecaja Gazellica na indie ikonu 90-ih – Noela Gallaghera.

Nadahnut bogatim sportskim nasljeđem adidasa, adidas Originals je lifestyle brend osnovan 2001. godine. S temeljima u adidasovoj prošlosti, Originals jača nasljeđe brenda kroz objektiv suvremene kulture mladih. Obilježen kultnim Trefoil logotipom koji je prvi put korišten 1972., adidas Originals nastavlja obnašati ulogu pionirskog streetstyle brenda.

adidas

Prodajna mjesta Club Originals kolekcije dostupna su na webu, a kolekcija u Buzz trgovinama i na webshopu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori