adidas Gazelle tenisice u četiri nove pastelne nijanse

adidas Gazelle tenisice u četiri
nove pastelne nijanse

Prve kolekcije za jesensku sezonu najavile su dolazak nekih novih trendova i favorita, a kao jedan od modela bez kojih ni u nadolazećim mjesecima nećemo moći zamisliti svoju garderobu i svakodnevne kombinacije istaknut će se tenisice.

Jesen 2021. donosi nove, ali ne neočekivane promjene u svijet tenisica. Unazad nekoliko sezona, popularni sportski i modni brendovi polako su se počeli odmicati od jednostavnih linija i neutralnih boja. Chunky tenisice postale su novi favorit, a bijelu boju zamijenila je bogata paleta unutar koje su svoje mjesto pronašle kako neutralne i zemljane, tako i jarke i pastelne boje. Prvi jesenski modeli tenisica istovremeno su nastavak i vrhunac toga trenda, kao i početak nove ere u svijetu tenisica.

Uz potpuno nove modele tenisica, u jesenskim kolekcijama pronašli smo i nekoliko starih favorita osvježenih trendi detaljima ili bojama. Jedan od njih su i omiljene adidas Gazelle tenisice koje ove jeseni dolaze u čak četiri nove pastelne boje.

adidas Gazelle u novim bojama

Unutar prvih modela za jesen 2021., sportski brend adidas predstavio je odlične nove modele tenisice među kojima su se odmah istaknule pastelne Gazelle tenisice. Nakon nekoliko godina kada su se Gazelle tenisice našle u drugom planu, jesen 2021. vraća ih na listu najpopularnijih modela zahvaljujući četiri pastelne nijanse kojima nitko neće moći odoljeti.

Nježna nijansa žute, pastelna ružičasta, lavanda ljubičasta i bež boja koja se ova godine istaknula kao jedan od najvećih novih trendova u svijetu tenisica, nove su i pomalo neočekivane jesenske nijanse Gazelle tenisica.

Osim što će nas osvojiti novim nijansama, adidas Gazelle još jednom će dokazati da su jedne od najboljih lifestyle tenisice koja odlično izgledaju u bezbroj različitih kombinacija za svaki dan. U spoju s jesenskim modnim novitetima, omiljenim trapericama, poslovnim odijelom, midi haljinama ili suknjama, nove Gazellice će biti savršena točka na i svakom looku.

Kako izgledaju adidas Gazelle tenisice u novim pastelnim nijansama? Pogledajte u nastavku!

Foto: adidas

Preporuka

Zatvori