Omiljene adidas natikače ovog ljeta dolaze u hit nijansama sezone

Omiljene adidas natikače ovog ljeta
dolaze u hit nijansama sezone

New York Street Style

Ovog ljeta, natikače se nalaze visoko na našoj modnoj listi želja. Potraga za najudobnijim natikačama koji ćemo nositi kod kuće, ali i izvan nje, još jednom je istaknula jedan od najpopularnijih modela ikad – adidas Adilette. Udobne i s naglašenim sportskim karakterom, omiljene natikače devedesetih prije nekoliko godina doživjele veliki povratak na modnu scenu i ostale jedan od najpopularnijih modela sve do danas. Uvijek popularne Adilette svake godine vraćaju se u klasičnom izdanju, ali i u novim modelima. Nove boje, nove kombinacije materijala i novi detalji omiljene natikače čine još privlačnijima, a našu kolekciju sve većom.

Koje će adidas natikače osvojiti tople ljetne dane ispred nas? Tri točkasta modela osvojit će vas na prvu!

Popularne Adilette u novom izdanju

Baš poput Adiletta, jarke i pastelne boje ističu se među modnim favoritima koja ćemo obožavati ovog ljeta. Nakon efektnih odjevnih komada, hit boje sezone obojile su i modne dodatke za ljetnu sezonu, a na listi onih najpoželjnijih istaknule su se i popularne natikače brenda adidas. Još jedan razlog više da ih dodamo na svoju modnu shopping listu.

adidas Adilette ovog ljeta dolaze u dva različita modela, adidas Adilette Lite i adidas Adilette Aqua, a svaki od modela dolazi u nekoliko cool boja. Adilette Aqua donose spoj tri prepoznatljive bijele linije i jarke narančaste, nježne plave i ljubičaste. Adilette Lite model umjesto tri linije krasi adidas logo u bijeloj boji, a ovog ljeta dolaze u divnim pastelnim nijansama zelene, narančaste i plave.

Nove modele popularnih adidas adiletta donosimo u nastavku, a pronaći ih možete na adidas.com.

Foto: IMaxTree, adidas

Učitati još
Zatvori