7 savršenih: Svilena košulja je klasik koji treba svaka gardroba

7 savršenih: Svilena košulja je klasik
koji treba svaka gardroba

Svevremenska elegancija i svestranost unutar svakog ormara ono su što odjevne klasike čini posebnim i nezamjenjivim. U središtu zimskog ormara istaknut će se pletivo, klasični krojevi inspiriranim muškim ormarom i svilena košulja, jedan od najelegantnijih modnih klasika.

Delikatni materijal i jednostavni krojevi ponekad ukrašeni ženstvenim ili trendi detaljima svilenu košulju pretvorili su u sinonim za elegantni stil i klasik koji je kroz desetljeća svoje mjesto pronašao u svakom ormaru i unutar svakog stila. Od minimalističkih modela koji nose jednostavne linije inspirirane klasičnom muškom košuljom do ženstvenih krojeva ukrašenih raskošnim rukavima, jesen i zima nas i ove godine vraćaju nezamjenjivoj svilenoj košulji.

Svilena košulja u najboljim modelima sezone

Uz poznate modele, nova sezona je unutar elegancije svilene košulje unijela dašak novih trendova. Zadržavajući njezinu eleganciju i svevremenski karakter, sezona jesen/zima 2021./2022. donosi nekoliko novih modela koji kroz trendi detalje i nove siluete redizajniraju poznati klasika. Statement okovratnik i džepovi detalji su koji će ove jeseni svaku svilenu košulju transformirati u moderni klasik. Osim trendi detalja, nove modele svilenih košulja za novu sezonu neočekivano su ukrasile raskošne boje koje su oživjeli poznati klasik na najbolji mogući način.

Kao dio poslovnog looka ili u kombinaciji s omiljenom parom traperica, svilena košulja je klasik koji ćete obožavati ove sezone, ali i godinama nakon. U nastavku smo izdvojili 7 savršenih modela koje već možete pronaći u kolekcijama poznatih modnih kuća i dizajnera, ali i ponudi pristupačnijih high street brendova.

The Row

Giuliva Heritage

Max Mara

H&M Premium Selection

Seventy Venezia

Sézane

COS

Foto: Instagram, COS, H&M, Net-a-porter, Seventy Venezia, Sézane

Učitati još
Zatvori