Midi haljina u najljepšim proljetnim modelima koje ćemo nositi uvijek i svugdje

Midi haljina u najljepšim proljetnim modelima koje ćemo nositi uvijek i svugdje

Prve proljetne kolekcije najavile su novu sezonu unutar naših garderoba. Iako se polako približavamo prvim proljetnim danima, a neke od proljetnih modela već smo dodali u svoje garderobe i kombinacije. Uz elegantne klasike i ležerne basic modele, u središtu proljetnog ormara naći će se i ženstvene haljine koje ćemo birati za svaku priliku i nositi od jutra do večeri.

Ultimativni modni favorit za proljetnu sezonu

Iako su svoje mjesto pronašle u našim ormarima i tijekom najhladnijih zimskim danima, proljeće će haljine vratite u samo središte modnih trendova i istaknuti kao savršeni izbor za baš svaku priliku – od ležernih kava preko poslovnih sastanaka do ludih izlazaka. U klasičnim krojevima, neobičnim siluetama i modelima koje krase najnoviji trendovi, ženstvene haljine će suvereno vladati modnom scenom, a kao jedan od najsvestranijih i najpoželjnijih modela još jednom se istaknula midi haljina ukrašena floralnim motivima.

H&M

7 savršenih: cvjetna midi haljina

Cvjetna midi haljina smjestila se između modnih klasika i novih trendova. Iako nije ništa novo i neočekivano u proljetnoj garderobi, ona će se i ove sezone naći među najpoželjnijim modnim favoritima jer u samo jednom jedinom komadu donosi savršeni proljetni look za svaku priliku. Osim šarmantnog izgleda koji će osvojiti bezbroj pogleda, cvjetne haljine u kombinaciji s midi dužinom krasi nevjerojatna moć transformacije – tek promjena nekoliko modnih dodataka bit će dovoljna da ležerni dnevni look pretvorite u elegantnu večernju kombinaciju.

Novi modeli cvjetnih midi haljina na police modnih trgovina stizat će tijekom cijele sezone, a 7 savršenih modela iz aktualnih kolekcija koje već možete dodati u svoju shopping košaricu, a koje ćete nositi ne samo cijelo proljeće, već i cijelu 2022. godinu izdvojili smo u nastavku.

RIXO

Mango

H&M

Reformation

Stine Goya

Zara

Foto: Instagram, & Other Stories, H&M, Mango, Net-a-porter, Stine Goya, Zara

Učitati još
Zatvori