7 savršenih: Omiljena bijela bluza u najljepšim proljetnim modelima

7 savršenih: Omiljena bijela bluza u
najljepšim proljetnim modelima

U ležernom spoju s omiljenim parom traperica ili unutar poslovnog ormara, bijela košulja jedan je od najboljih komada koji možete dodati svojoj garderobi zbog čega je desetljećima klasičan favorit kako ženske, tako i muške garderobe. Iako će klasična bijela košulja uvijek imati posebno mjesto rezervirano u našim ormarima, nova sezona fokus će još jednom staviti na njezino jednako svestrano, ali romantičnije i ženstvenije izdanje – bijelu bluzu.

Svestranost bijele bluze u svaku garderobu unosi bezbroj različitih kombinacija. I dok tijekom najhladnijih zimskih dana proviruje ispod toplog pletiva, proljeće će ju transformirati u savršeni odjevni komadi koji će odlično izgledati u kombinaciji s najpopularnijim proljetnim hlačama i suknjama.

Bijela bluza u najljepšem, najefektnijem i najromantičnijem izdanju

Uz nekoliko elegantnih klasičnih modela, bijela bluza ove sezone dolaze i s trendi pomakom. Igra linija, silueta i upečatljivih detalja, jedan od najpopularnijih i najsvestranijih odjevnih komada u svakoj proljetnoj i ljetnoj garderobi transformirale su u efektni odjevni komad koji donosi najbolji mogući spoj klasičnog i trendi. Nove interpretacije bijele bluze uključuju sve od modela s decentnim detaljima poput naglašenih rukava i obruba do statement modela koje krase raskošni čipkasti detalji, volani ili siluete s dramatičnim karakterom. Raskošni detalji ne samo da će bijeloj bluzi dati raskošniji i efektniji izgled, već i romantičan vintage prizvuk koji će toliko dobro pristajati proljetnim kombinacijama.

Romantična i efektna bijela bluza svoje je mjesto pronašla u gotovo svakoj proljetnoj kolekciji, a jednako važnu ulogu igrat će i u našim kombinacijama. Traper će još uvijek biti prvi izbor kada govorimo o ležernim kombinacijama s bijelom košuljom u glavnoj ulozi, dok će formalniji, ali još uvijek vrlo trendi izgled stvoriti u kombinaciji s modernim odijelima i širokim hlačama visokog struka te midi suknjama koje se i ove sezone nalaze na listi “it” komadi. Za efektni večernji look bit će vam dovoljna omiljena bijela bluza, mini suknja i sandale s povišenom, ali još uvijek udobnom potpeticom.

7 savršenih modela za proljeće 2022.

U nastavku smo izdvojile 7 savršenih modela iz aktualnih kolekcija među kojima ćete bez sumnje pronaći onu savršenu bijelu bluzu za svoju proljetnu garderobu.

Isabel Marant

Weekend Max Mara

ME+EM

Sézane

Mango

Zara

& Other Stories

Foto: Instagram, & Other Stories, Mango, ME+EM, Net-a-porter, Sézane, Weekend Max Mara, Zara

Učitati još
Zatvori