7 kombinacija za 7 dana: Iva Marušić

7 kombinacija za 7 dana: Iva Marušić

 
 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Iva Marušić (@imarusi)

Modni trendovi, revije, kolekcije, editorijali … sve su to stvari zbog kojih obožavamo modni svijet. Istovremeno, one su tek njegov početak, jer onaj najuzbudljiviji i najbolji dio modnog svijeta krije se daleko od modnih pista i stranica modnih časopisa. U našim ormarima. Upravo su nas potraga za modnom inspiracijom i povratak modi u onom njezinom najboljem obliku, svakodnevnom i razigranom, potaknuli na pokretanje modne rubrike 7 kombinacija za 7 dana.

U narednim mjesecima, kroz ovu ćemo vas rubriku voditi u ormare žena čiji modni stil obožavamo. U sedam kombinacija, one će nam otkriti kako njihov modni tjedan, koji uključuje sve od opuštenih dana provedenih kod na moru preko užurbanih dana na gradskim ulicama, zapravo izgleda. Najnovija gošća naše rubrike je model i studentica novinarstva Iva Marušić.

Tjedan u ormaru Ive Marušić

Kao jedan od najpopularnijih hrvatskih modela, Iva Marušić je svakodnevno okružena modom. Osim kao muza dizajnera Roberta Severa, zaštitno lice brojnih modnih kampanja te lice koje viđamo na stranicama časopisa i na modnim revijama, Iva Marušić na hrvatskoj modnoj sceni istaknula se i svojim prepoznatljivim modnim stilom. Njezine odjevne kombinacije uvijek kriju najbolje vintage modele, odlične modele s potpisom hrvatskih modnih brendova i neodoljivu dozu nonšalancije. Ljetne dane Iva je provela na otoku Cresu na kojem je uživala u druženju s obitelji i prijateljima, organizaciji glazbenog festivala Osorske glazbene večeri i svim čarima ljetne garderobe.

Kako je izgledao jedan ljetni tjedan u njezinom ormaru? Otkrila nam je u malom modnom foto dnevniku u nastavku – kroz sedam kombinacija u kojima glavnu ulogu imaju njezini omiljeni modni brendovi, odjevni komadi i modni dodaci.


Ponedjeljak

Casual i cool


Utorak

S boemskim prizvukom


Srijeda

U nijansama plave


Četvrtak

Jednostavna ljetna haljina s wow efektom


Petak

Fokus na statement top


Subota

Outfit stvoren za bezbrižne ljetne večeri


Nedjelja

Ljetni klasici za ljetne šetnje

Foto: Iva Marušić

Učitati još
Zatvori