7 kombinacija za 7 dana: Anita Dujić

7 kombinacija za 7 dana: Anita Dujić

Modni svijet danas je raskošniji i raznovrsniji no ikad, a najnovijim trendovima, it modelima i must have komadima okruženi smo u svakom trenutku – u modnim trgovinama, na stranicama časopisa, na jumbo plakatima, na društvenim mrežama. Iako nas moda okružuje uvijek i svugdje i danas nam je pristupačnija no ikad, istovremeno, modne slike koje neprestano viđamo otkrivaju nam tek idiličnu stranu mode. Ono što modernoj modnoj priči nerijetko nedostaje je njezina realna strana – zabavna, opuštena, stvarna i savršena u svim svojim nesavršenostima. Upravo nas je ideja povratku modi u tom njezinom najboljem obliku potaknula na pokretanje nove modne rubrike 7 kombinacija za 7 dana.

U narednim tjednima, mjesecima, godinama, kroz novu rubriku vodit ćemo vas u ormare žena čiji modni stil obožavamo. U sedam kombinacija, one će nam otkriti kako njihov modni tjedan, koji uključuje sve od opuštenih dana provedenih kod kuće ili na godišnjem odmoru do dana koji donose uzbudljive evente i posebne prilike, zapravo izgleda. Prve gošća naše rubrike 7 kombinacija za 7 dana je model, set dekoraterka i dizajnerica nakita Anita Dujić.

Tjedan dana u ormaru Anite Dujić

Anita Dujić jedna je od najboljih odjevenih Hrvatica iz čijeg bismo ormara rado posudile baš svaki odjevni komad i modni dodatak među kojima se nalaze i odlični Juno komadi nakita s njezinim dizajnerskim potpisom. Osim što je uspješna poslovna žena, Anita je i mama preslatke Lily tako da je njezina svakodnevica je užurbana i ispunjena brojim poslovnim obavezama, ali i onim slatkim majčinskim brigama. Sve su to stvari koje utječu kako na njezin dnevni raspored, tako i na njezine svakodnevne kombinacije.

Kako izgleda tjedan dana u ormaru Anite Dujić? Otkrijte u nastavku, u malom photo dnevniku koji je podijelila s nama, a u kojem ćete zasigurno, baš poput nas, pronaći dozu modne inspiracije i želju da se i sami zaigrate unutar svoje garderobe.


Ponedjeljak

Monokromatski look je uvijek dobra ideja


Utorak

Mala crna haljina u dnevnom izdanju


Srijeda

Ultimativni modni favoriti za ljeto: raskošna bluza i bijele traperice


Četvrtak

Šarm točkaste haljine kojem nitko ne može odoljeti


Petak

Elegancija ljetnih klasika, ali s ležernim pomakom


Subota

Udobno i trendi za savršeni vikend look


Nedjelja

Pretty in pink

Foto: Anita Dujić

Učitati još
Zatvori