7 kombinacija za 7 dana: Ana Matutinović

7 kombinacija za 7 dana: Ana Matutinović

Otkako smo počele pratiti kako izgleda tjedan u ormarima Hrvatica koje nas svojim stilom svakodnevno inspiriraju, pravi nam je gušt dalje razvijati ovu temu i svakog vam tjedna približavati modne odabire žena koje su kroz godine uspješno izgradile svoj modni izričaj i izbrusile svoj imidž.

One su te koje nam pokazuju stvarniju stranu mode, onu koja je ne samo realnija, već i zabavnija i opuštenija… Koliko god da su modne kampanje sa stranica glossy magazina uistinu spektakularan prizor za vidjeti, toliko nam u stvarnom životu treba modni sadržaj s kojim ćemo se na dnevnoj bazi mnogo lakše povezati i identificirati. Baš zato, vjerujemo, naša modna rubrika ‘7 kombinacija za 7 dana’ uživa toliku popularnost, jer ne daje samo presjek odjevnih lookova iz nečije garderobe, već i stvarne/nosive ideje onda kada vam možda ponestane inspiracije ili ste u potrazi za nekim ‘wow’ komadom.

Jesensko izdanje modne rubrike ‘7 kombinacija za 7 dana’

Nakon što smo ispratile ljeto, došlo je vrijeme za prvo jesensko izdanje ‘7 kombinacija za 7 dana’, a u njemu smo ovog puta ugostile Anu Matutinović.

Ana dolazi iz modnog svijeta i dugi niz godina radila je fashion buying, merchandising i razvoj modnih brendova na našim prostorima. Nakon iskustva koje je stekla radeći u modnoj industriji, zaključila je da je napokon vrijeme za pokrenuti nešto svoje te je s prijateljicom Tanjom Cerinski Štimac osnovala Style&Wings, domaću tvrtku za razvoj personaliziranog stila, koja svoje usluge nudi ‘običnim ženama’ poput nas, kroz organizaciju ormara, kupovinu sa stilistom i uslugu stiliziranja, kao i poslovnim klijentima. Ana je osoba koja će vam, putem Style&Wings platforme, pomoći u svakoj vašoj modnoj nedoumici, pa smo odlučile ‘zamijeniti strane’, zaviriti iza kulisa i otkriti kako izgleda tjedan u njenom ormaru!

PONEDJELJAK

Kombinacija s balonerom koji je vječni klasik

UTORAK

Stilski mix: Traper s traperom

SRIJEDA

Samt kao najpopularniji jesenski materijal

ČETVRTAK

Elegantan business look s jeansom

PETAK

Mala crna haljina koja se nosi od jutra do večeri

SUBOTA

Ležeran i udoban vikend look

NEDJELJA

Sweatshirt je najbolji izbor za lijenu nedjelju kod kuće

Foto: Style&Wings

Učitati još
Zatvori