Najljepše Zara bluze koje ćemo nositi cijelo ljeto

Najljepše Zara bluze koje ćemo
nositi cijelo ljeto

U posljednjih nekoliko godina, bluze su postale nezaobilazan dio ženske garderobe, a otkako su se ponovno vratile u modu, osvajaju nas sa svakom novom kolekcijom dizajnerskog ili high street brenda.

One klasične savršeno se uklapaju u svakodnevnu poslovnu garderobu, one trendi prizvuka postaju statement komadi i okosnica proljetnih garderoba, a tu su i bluze senzualnijeg prizvuka, koje se igranjem i izmjenom punog i transparentnog materijala pretvaraju u savršene večernje party komade.

Zara bluze za dugo i toplo ljeto

Brend koji ima bluze za svaki stil i svaku prigodu, definitivno je Zara, čija ponuda i ove sezone vrvi atraktivnim primjercima. Naročito popularne postale su bijele bluze od popelina, koje su u ljetnim mjesecima pravi hit komadi i najčešće su baš one te koje se prve rasprodaju s vješalica high street trgovina.

Zara ih ima u čak nekoliko različitih modela, a ovog ljeta pridružuju im se i šarmantni modeli na točkice, bluze s romantičnim cvjetnim printevima te bluze zanimljivih tekstura. Ponovno je uočljivo kako je efektna bluza ta koja nosi kombinaciju i prema kojoj se planira ostatak stylinga, a ako želite uočljiv styling, trendi preporuka za ljeto 2020. svakako je i bluza s puf rukavima! U nastavku smo izdvojili Zara bluze koje bi vas mogle zainteresirati.

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori