Veliki povratak korzeta u kolekcijama za proljeće

Veliki povratak korzeta u
kolekcijama za proljeće

Jedan od zanimljivih detalja ‘uvukao’ se u proljetne ponude high street brendova. Riječ je o korzetu koji su modna imena vrlo minimalistički i nenapadno uključili u svoje nove kolekcije. Najčešće u crnoj ili bijeloj boji, možemo reći kako je ovaj modni dodatak nastavak na trendi modele na vezanje koji su zavladali zimskom sezonom iza nas.

Korzeti se nisu vratili u nekom standardnom obliku. Naime, modna imena savjetuju ih nositi jako casual i čak u stylinzima sportskog dojma. Osim što ih možete kupiti kao pojedinačne komade, isto tako pojavljuju se u kombinaciji s T-shirtom, sweatshirtom ili čak bluzama. I u toj verzji ostaju u mininalističkom stilu, samo kao jedan zanimljiv moment opuštene priče.

No, želite li ostaviti ful dojam i ovaj modni dodatak u potpunosti prihvatiti, možete ga isprobati nositi na košulje-haljine, maxi haljine, cvjetni print, traperice ili volumenozne sweatshirt haljine za svaki dan. Neki brendovi korzet čak preporučuju nositi i preko jakni, kao recimo balonera ili kaputa.

U svakom slučaju, tražite li nešto čime ćete moći ostvariti brojne nove kombinacije sa već postojećom garderobom, ovo je detalj s kojim se svakako možete poigrati u dnevni i večernjim prigodama.

 

Učitati još
Zatvori