Trendi puloveri sa zvonolikim rukavima

Trendi puloveri sa zvonolikim rukavima

Zvonoliki rukavi definitivno su bili trend jeseni 2016., no dobra je vijest da se njihova vladavina nastavlja i u novoj sezoni. Pa ako ste već nabavili pulover s rukavima koji tvore oblik zvona, moći ćete uživati u njemu i cijele ove godine, a ako još niste, pravo je vrijeme da učinite to na sniženjima.

Mango je već snizio jedan odličan model u crnoj boji, a Zara, čiji je pulover s mašnama koje tvore zvonolike rukave privukao sve poglede ove sezone, isti je uvrstila i u svoju novu kolekciju za proljetne dane te ga osvježila nekim novim bojama. Vrlo dopadljiv model u kolekciju za prijelazne dane uvrstio je Marks & Spencer, i to u sivoj i ružičastoj boji, a ponudom, naravno, ne zaostaje ni H&M.

Sudeći po tome koliko je high street brendova prigrlilo ovaj trend, jasno je kako ćemo ga viđati u trgovinama još neko vrijeme i imati priliku izguštati se u njemu. Ono što je najprivlačnije kod ovakvih modela definitivo je taj volumen kod efekta zvona, koji će čak i najjednostavniji odjevni komad učiniti zanimljivim, dati mu mali pomak, a cijeloj kombinaciji na atraktivnosti.

Foto: Mango, Zara, H&M, Marks & Spencer, Instagram

Učitati još
Zatvori