Hit pulover kojeg možete kupiti već danas

Hit pulover kojeg možete kupiti već danas

Kako se sezona sniženja polako bliži kraju, u središte pozornosti sve više dolaze kolekcije za prijelazne dane, koje je dosad već predstavio gotovo svaki high street brend. Ako ste ih pregledali, postoji mogućnost da vam je za oko zapeo jedan odjevni komad koji se proteže većinom ovih kolekcija i koji će po svemu sudeći s dolaskom nešto toplijih dana postati pravi hit.

Riječ je o puloveru koji bi bio još jedan u nizu, da ga ne krase uvjerljivo najšarmantniji modni detalji – volani. Sramežljivo se pojavljivao u jesensko-zimskim kolekcijama brendova i polako dvao do znanja kako će za samo jednu sezonu postati veliki brend. To nam dokazuje najnovija ponuda H&M-a, Manga, Bershke, kao i ASOS-a, Topshopa i brenda & Other Stories.

H&M pulover s volanom4

H&M

Mogli bismo ga svrstati u kategoriju ‘statement’ pulovera, kojem volani, najčešće pozicionirani u obliku slova V, daju na nježnosti i romantičnom duhu. Boje u kojima se pulover s volanima pojavljuje u novoj sezoni, također su vrlo privlačne; od klasične crne, preko neizbježne nježno ružičaste i pastelne plave pa sve do atraktivne boje smaragda. Jedno je sigurno, s ovakvim puloverom neće vam trebati drugi kompleksni odjevni komadi – dopustite mu da upravo on vodi glavnu riječ u vašim proljetnim kombinacijama.

Miss Selfridge (ASOS) pulover s volanom

Miss Selfridge (ASOS)

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori