Trendi modeli platformi za ljeto

Trendi modeli platformi
za ljeto

Koliko god očaravajuće izgledale, visoke pete često nisu praktične za svakodnevne aktivnosti. Srećom, posljednjih sezona svoj povratak doživjele su platforme, osim što nam omogućuju siguran hod, mogu se kombinirati uz street style odjeću kao i nešto svečanije prigode. Ove sezone najpopularnije su one od prirodnih materijala u boho stilu, s remenima koji prekrivaju stopalo i gležanj. Dovoljno upečatljive i trendi, postale su najpoželjniji model cipele na petu.

cipele

U high street ponudi i putem online shopping stranica mogu se pronaći niske udobne platforme pa sve do vrtoglavo visokih potpetica koje će izgledati moderno i na poslovne kombinacije. Modni trendovi izmjenjuju se jako brzo, prave fashionistice znaju da je klasika neusporediva sa prolaznošću materijala, dizajna i oblika obuće, pa su i ovo ljeto u svoju garderobu uvrstile popularne platforme.

Novost je da ih možete oblikovati prema osobnom stilu, ovisno o visini pete pa čak i boji. Pastelne nijanse su dobro poznati proljetno/ljetni trend koje svoju kulminaciju dožive upravo u neobičnim modelima obuće koju ćete poželjeti nositi svakodnevno. Donosimo vam neke od trendi platformi za ovo ljeto.

Preporuka

Zatvori