Trend drvenih sunčanih naočala osvaja regiju

Drvene sunčane naočale nisu novost na svjetskom tržištu, ali čini se kako ovi modni dodaci od prirodnih materijala osvajaju regiju. Srpski brend ‘akatelier’ iza kojeg stoji Aleksandra Arnold Kujundžić iz Beograda lansiran je prije dva mjeseca, a donosi ručno izrađene drvene modele pod sloganom ‘Say No To Plastic, Wood Looks Good’.

drvene sunčane naočale

Aleksandra je ušla u svijet mode i dizajna te sa svojim umjetničkim timom predstavila nekoliko ‘old school’ modela koji su za samo dva mjeseca postale popularne. Orah, hrast, jasen, ružino drvo i bambus materijali su od kojih se izrađuju, a ono što ih čini još zanimljivijima su inicijali kupaca koji se po želji ručno izrađuju te postavljaju na okvir. Polaroid najveću pažnju poklanja sigurnosti oka i zbog toga je naglasak stavljen na stakla. Više funkcionalna kožna futrola naočala je ručno šivana i kao takva se može se koristiti i kao mini torbica.

drvene sunčane naočale

Za ‘akatelier’ modele već postoji lista čekanja, a uskoro će biti predstavljen i model ženske torbe u kombinciji drveta i visokokvalitetne kože.

drvene sunčane naočale

drvene sunčane naočale

0