Tregerice koje trebate uhvatiti na sniženju

tregerice

Vrijeme sniženja svakako je dobro pametno iskoristiti, a ako su se neki modeli nametnuli kao zanimljivi posljednjih sezona to su oni na tregere. Od hlača do haljina, od kratkih verzija do onih u trapez, tregerice su kroz cijelu 2015. godinu obožavale Olivia Palermo, Alexa Chung te brojne street style zvijezde, urednice i modne blogerice.

U njihovom slučaju nema pravila, nose se sve vrste materijala. Iako je traper najčešći, nešto ugodniji modeli poput pamuka ili pliša također su visoko rangirani. Što se tiče kroja, najbolje je da odaberete onaj koji odgovara vašoj građi tijela kako bi vam dobro pristajao. Osim klasičnih skinny modela, lako ćete pronaći one u stilu sedamdesetih sa širokim nogavicama ili primjerice cropped nogavicama što je bio jedan od najviđenijih detalja protekle godine.

treger1

Tregerice kombinirajte s ravnim cipelama te onima na potpeticu. Za dnevne prilike svakako ne možete pogriješiti s tenisicama – one uistinu pozivaju na brojne stylinge. Možete ostvariti nešto romantičniji look izborom bluze ili ostanite u klasičnom raspoloženju izborom dolčevite. Uvijek se možete poigrati i sa slojevitošću pa tako preko njih prebaciti maxi kardigan ili predimenzionirani sako.

Ukoliko još nemate nijedne tregerice u svom ormaru, garantiramo vam kako će one osvježiti vaše svakodnevne kombinacije. Pronađite 20 modela koji su trenutno na sniženju u  nastavku:

Foto: Imaxtree, Bershka

0