Modeli traperica koje ćemo nositi ove jeseni

trapke

Sezone u kojima prevladavaju ‘skinny’ modeli traperica službeno su završile. Nose se modeli s trapezom, ‘mum’, ‘boyfriend’ i modeli s aplikacijama. Trapez nam se osim u klasičnom modelu traperica vraća u ‘cropped’ modelu. ‘Mom’ i ‘boyfriend’ u jesen ulaze kao modeli za one sa stavom. ‘Mom’ za hrabre i odvažne žene koje vole modele iz prošlog vremena, a ‘boyfriend’ za one koje vole biti nesputane i slobodne u trapericama šireg kroja. Boja koja obilježava ovu jesen je ‘two tone’ ili kombinacija dva kontrastna tona u porubu hlača, a aplikacije i ‘patchwork’ na trapericama pravi su ovosezonski hit.

aplikacije

ZARA

Aplikacije i ‘patchwork’

Aplikacije i ‘patchwork’ na trapericama ovosezonski su novitet koji će vrlo brzo pronaći svoje sljedbenice. Aplikacije, šljokice, izvezeni detalji samo su dio ukrasa koi će ove jeseni ukrašavati traperice. Detalji koji će trapericama dati poseban izgled pravi su odabir za one koje se tako i žele osjećati.

APPLIQUED (1)

SONIA RYKIEL

APPLIQUED (5)

DIESEL

APPLIQUED (6)

ASOS

APPLIQUED (4)

GUCCI FOR NET-A-PORTER

‘Cropped’ trapezice

‘Cropped’ kroj traperica koji završava na trapez bio je trend koji je još ovog proljeća počeo vladati ulicama da bi svoju pravu slavu doživio ove jeseni. Svijetli ili tamni jeans jednako dobro pristaje na balerinke i na čizme. U njima ćete izgledati trendi bilo da ih nosite u svakodnevnim, opuštenim situacijama ili posebnim prigodama.

CROPPED FLARE (3)

ZARA

cropped flare (4)

BERSHKA

CROPPED FLARE (2)

MANGO

Trapezice

Trapez je model na čiji se spomen odmah sjetimo šezdesetih i sedamdesetih godina prošlog stoljeća. Nakon toga su se konstantno vraćale u raznim materijalima, s različitim visinama struka, a ovu sezonu ih viđamo u različitim kombinacijama no najčešće ipak u onim klasičnim.

STELLA

STELLA MCCARTNEY

FLARE (1)

H&M

FLARE (3)

ZARA

‘Mom’ jeans

‘Mom’ modeli naziv su za popularne traperice koje su se nosile 80-ih godina prošlog stoljeća. Modeli su to visokog struka koji ne laskaju svakoj figuri i upravo su zato stvorene za hrabre i odvažne žene koje će ih znati nositi sa stilom.

MUM (2)

ZARA

MUM (1)

MANGO

MUM (3)

ZARA

‘Boyfriend’ jeans

‘Boyfriend’ modeli na sceni su već godinama, a karakteristične su traperice koje vole kulerice i žene koje vole biti nesputane u širem kroju hlača. One su pravi kameleonski model traperica. Mogu biti obične, casual ako se nose na tenisice, dok se u kombinaciji s visokim potpeticama pretvaraju u pravi ‘it’ komad za večernje izlaske.

BOYFRIEND (2)

ASOS

BOYFRIEND (1)

H&M

‘Two tone’ traperice

‘Two tone’ porubi na hlačama sve više viđamo u kolekcijama za jesen. Detalj je to kojeg nalazimo na svim traper modelima, a zbog kojeg će traperice izgledati drugačije od onih koji smo nosili prijašnjih sezona.

TWO TONE (3)

ZARA

 

 

DIESEL

DIESEL

Foto: Zara, Asos, Bershka, Mango, Net-a-Porter, Diesel

0