Koje će traperice blogerice nositi ove godine

Koje će traperice blogerice
nositi ove godine

S početkom nove godine, počeli su se kovati i novi modni trendovi koji će nam obilježiti 2017. No, bez obzira na komade koji će postati opći hit i tražiti svoje mjesto u našoj garderobi, već unaprijed znamo od kojih se klasika nećemo odvajati, a tu prvenstveno mislimo na vječni traper.

Traper je, čini se, postao zanimljiviji no ikad, a bezvremenskim modelima jeans hlača još prošle su se godine pridružili i one s trendi prizvukom. Ako vas zanima koje se točno traperice trenutno nose, dovoljno je zaviriti na Instagram profile trendseterica i upravo ondje uhvatiti korak s načinom na koji modna scena trenutno diše.

U novu godinu, poznate svjetske blogerice zakoračile su opušteno i siječanj odlučile provesti upravo u traperu. Ako se njih pita, traperice su doista onaj nezamjenjiv odjevni komad bez kojeg ne može proći jedan prosječan tjedan, a scenom trenutno dominiraju modeli opuštenih silueta i naročito ‘mom jeans’ krojevi – visokog struka i cropped nogavica. Tu su i sasvim ravni modeli, zatim trapez krojevi, a trendseterice još vole i model po uzoru na onaj kuće Vetements, s nedovršenim i asimetrično krojenim rubovima.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori