Traper košulja kao prvi vjesnik proljetnih kombinacija
Traper košulja kao prvi vjesnik proljetnih kombinacija

Traper košulja kao prvi vjesnik
proljetnih kombinacija

S proljećem se sve više okrećemo omiljenom traperu. Pa iako traperice nosimo tijekom cijele godine u raznim modelima, traper košulje su prvi vjesnik proljetne garderobe. Nekada nam se čini kako ih je teško kombinirati jer nismo sigurne je li traper na traper malo too much, ali vrijeme je da odbacimo takve misli. Traper na traper ove je sezone pravi hit što potvrđuju i dnevne kombinacije poznatih svjetskih influencerica. Njihove kombinacije često su nam inspiracija da se odvažimo na nešto čega do sada nismo bili ljubitelj. Baš zato smo danas prekopale internet te pronašle najljepše traper košulje iz high street, ali i  high end kolekcija.

Kako kombinirati traper košulje

Traper košulje mogu biti odličan izbor za dnevni poslovni, ali i gradski stil. Osim trapera na traper koji ne mora biti komplet, traper košulje odlično se kombiniraju i na bijele hlače. Za ljubitelje kompleta, traper košulja i hlače s istim dezenom kao što nosi Jessica Skye jako nam se sviđaju. Modnu lekciju kombiniranja traper košulje definitivno može održati Pernille Teisbaek. Široki svijetli jeans i običan crni korzet začinila je traper košuljom koju je odlučila otkopčati kao da je jaknica. Tako jednostavno, a tako cool.

Također još jedna kombinacija Pernille, koju pozdravljamo, je kombinacija dvije košulje. Ispod jeans košulje obucite svoju omiljenu pamučnu bijelu ili svijetlo plavu košulju čije ćete rukave izbaciti da se vide. Osim klasičnog trapera, možete se odlučiti i za traper košulju u boji koja će biti pun pogodak za proljeće ako ste ljubitelj veselih boja.

Za koju god kombinaciju da se na kraju odlučili važno je znati je nositi. Ako u vašem ormaru još ne postoji jedna traper košulja, mi vam donosimo pregled najboljih high street i high end verzija. Jednostavne, s velikim rukavima, prednjim džepovima, s volanima ili oversized. U nastavku potražite izbor Journal redakcije.

Sezane
Sezane
Polo Ralph Lauren
Pepe Jeans
Levi's
answear. LAB
& other stories
& other stories
& other stories
& other stories
& other stories
Alaia
Arket
Chloe
H&M
H&M
H&M
Mango
Mango
Max Mara
Saint Laurent
Saint Laurent
Zara
Zara
Zara
Zara

Foto: Zara, H&M, Mango, My Theresa, Sezane, Arket, & other stories, answear., Instagram (@pernilleteisbeak, @_jessicaskye)

Učitati još
Zatvori