Najpoželjnija torbe sezone – s metalnom ručkom

Najpoželjnija torbe sezone
– s metalnom ručkom

Minimalistice diljem svijeta ovog će proljeća definitivno doći na svoje, jer torba koja će zavladati novom sezonom vrlo je jednostavnog dizajna i izražaja, s jednim dominantnim detaljem – metalnom ručkom.

Ove torbe sramežljivo su se počele pojavljivati još prošle godine, da bi kulminaciju dočekale u 2017. Jedan od modnih brendova o čijim će se torbama s metalnom ručkom najviše pričati, francuska je kuća Chloé, koja u kolekciju za proljeće/ljeto 2017. uvodi svoju novu uzdanicu ‘Nile’, kožnu torbu s metalnim prstenom umjesto uobičajene kožne ručke, koju već nose trendseterica Veronika Heilbrunner i top model Frederikke Sofie.

Mango

Mango

S druge strane, Carolina Engman, Lisa Dengler, Elena Vasilieva i Simona Comer, neke su od blogerica koje se u posljednje vrijeme ne odvajaju od minimalističkih torbi brenda Kozha Numbers, kojem su također zaštitni znak torbe pročišćenih linija sa srebrnim ringom. Ljepota ovih torbi definitivno leži u njihovom simplificiranom dizajnu, koji dopušta da struktura, fini materijali od kojih su izrađene i decentni detalji dovoljno govore sami za sebe. Gdje ćete sve ovih dana pronaći najpoželjniju torbu sezone, onu s metalnom ručkom, provjerite u nastavku.

Mango

Mango

M2Malletier

M2Malletier

Eddie Borgo

Eddie Borgo

Mango

Mango

& Other Stories

& Other Stories

Little Liffner

Little Liffner

Mango

Mango

& Other Stories 2

& Other Stories

Eddie Borgo 2

Eddie Borgo

Učitati još
Zatvori