Parke podstavljene krznom za najhladnije zimske dane

Parke podstavljene krznom za
najhladnije zimske dane

I ove sezone, najhladnije zimske dane preživjet ćemo mrvicu lakše u najtoplijim zimskim jaknama. Svestrana parka donosi neodoljivi spoj jednostavnih linija i podstave od toplog umjetnog krzne ove sezone ističe se kao jedan od omiljenih komada sezone. Od ležernih dnevnih kombinacija do trendi lookova u koje će unijeti dozu opuštenosti, parka se iz godine u godinu ističe kao apsolutni favorit hladne sezone. Nakon tankih modela koji su bili dio naše jesenske garderobe, modeli podstavljeni toplim krznom ističu se kao savršeni dodatak onoj zimskoj.

NAJTOPLIJE PARKE ZA NOVU SEZONU

Istovremeno praktična i efektna, parka se i ove zime vraća ističe kao najtopliji model jakne unutar kolekcija high street brendova, ali i prestižnih modnih kuća. Kao najpopularniji modeli i ove sezone će se istaknuti jednostavan kroj s kapuljačom koji seže do sredine bedra u maslinastoj boji.

Ipak, nova sezona donijela je i nekoliko novih izdanja popularnog modela. Monotoniju zimske garderobe začinit će topla parka u nježnoj ružičastoj boji, kao i zagasite nijanse crvene boje koje donose suptilni namig apsolutnoj it boji sezone. Uz bordo boju kao trendi odmak od klasične maslinaste boje, najtoplije modele omiljene zimske jakne obojile su i neutralne nijanse bež, tamnoplave, crne i sive boje.

Najbolje modele omiljene zimske jakne iz aktulanih high street kolekcija za vas smo izdvojili u nastavku.

Boohoo

Boohoo

H&M

H&M

Asos

Asos

Bershka

Bershka

Pull & Bear

Pull & Bear

Mango

Mango

Pull & Bear

Pull & Bear

H&M

H&M

Pull & Bear

Pull & Bear

H&M

H&M

Zara

Zara

Mango

Mango

Zara

Zara

H&M

H&M

Bershka

Bershka

Pull & Bear

Pull & Bear

Bershka

Bershka

Asos

Asos

Foto: Instagram, Asos, Bershka, H&M, Mango, Pull & Bear, Zara

Učitati još
Zatvori