Tjedan visoke mode u Parizu: Chanel jesen 2015.

Kreativni direktor modne kuće Chanel, Karl Lagerfeld poznat po svom impresivnom vizualnom stvaralaštvu i dizajnom, u Parizu je priredio još jednu reviju za pamćenje. Ovog puta celebovi su se zabavljali igrajući karte dok su prostorijom koračali modeli u novim kreacijama. Inspiriran Art-Decoom, ogromna prostorija je poslužila kao savršena pozornica za ovaj show.

chanel250

@susiebubble

Tu se se pojavile i Lagerfeldove muze poput Julianne Moore i Kristen Stewart. Lily Collins i Lara Stone su također prisustovale igranju poker karata u velebnom casinu, a tu su bile Stella Tennant, Rita Ora, Vanessa Paradis i mnogi drugi. Haute couture kolekcija donijela je pregršt divnih kreacija karakterističnih za Chanelov opus. I ovaj put naglasak je bio na upečatljivom makeup-u i gustim obrvama i kratkim bob perikama. Kolekcijom dominiraju suknje i haljine koje podsjećaju na doba Coco Chanel.

Chanel-HC-RF15-0670

Prošiveni sakoi od tvida u nježnim sivim i crnim tonovima kombinirani su s elegantnim suknjama. Chanelovi modeli su izgledali kao iskonske Parižanke, noseći romantične haljine u burleska stilu, s čipkom, perjem, volanima i prozirnim detaljima. Boje koje dominiraju kolekcijom su uvijek karakteristična siva i crna, te zlatna, ali modeli sadrže i jarko crvenu te zelenu. Haljine i suknje dočaravaju ženstvenost na impresivan način, ekstravagantno ali prije svega klasično.

Chanel-HC-RF15-0371

Volumnioznost je misao vodilja ove impresivne kolekcije koja će postati predmet žudnje svima koji cijene kvalitetu i nepogrešiv osjećaj za ženstvenost koju je Karl Lagerfeld, stvarajući kolekcije još od 1983.doveo do savršenstva. Kendall Jenner je zatvorila reviju noseći bijelo svečano odijelo koje je predstavljalo vjenčanicu.

Chanel-HC-RF15-0608

Chanel-HC-RF15-0540

Chanel-HC-RF15-0629

Chanel-HC-RF15-0339

Foto: Instagram/Imaxtree

0