THE ALL & 47 snimile su novu zajedničku kampanju pod nazivom “Dolce far niente”
THE ALL & 47 snimile su novu zajedničku kampanju pod nazivom “Dolce far niente”

THE ALL & 47 snimile su novu zajedničku kampanju pod nazivom “Dolce far niente”

Lagane haljine, topovi i kimona u kombinaciji s nježnim nakitom – idealni su za ljetne dane i noćiNova kolekcija omiljenih nam dizajnerica prikazuje ih kroz bezbrižnu šetnju dvije djevojke gornjim gradom koji nas je na trenutak podsjetio na Italiju i njihov Dolce far niente. Cilj je bio dočarati uživanje u životu kroz jednostavne stvari i trenutke, bio to lijepi pogled, fina šalica kave, topli osmjeh ili zalazak sunca…

SAVRŠENA MODNA KOLABORACIJA

Haljine i topovi 47 design dizajnerice Stelle Leboš dolaze u vise boja, imaju zanimljivo vezanje na leđima, i iskrojene su kao one size model. Boje i ne boje koje su se koristile u kampanji su bijela, crna i boja mesa, a dolaze u još nekoliko boja i u svilenoj varijanti. Jednostavan  i svakodnevno nosivi trobojni kimono  od pamučnog prozračnog muslina dolazi u kombinaciji sive, tirkizne i zeleno plave boje. Također u  ovoj se kampanji imate priliku upoznati sa novom verzijom Origami torbice sa resicama, koja prati svaki vaš pokret.

THE ALL studio osmislio je nove modele ogrlica,naušnica, narukvica i prstenja s rječnim biserima u kombinaciji s pozlaćenim i srebrnim lancima te ostao vjeran svom minimalističkom izražavanju. Između ostalog, izradio je i par modela nakita topljenjem srebra, čime su nastali unikati u kojima imate priliku uživati u ovoj bezbrižnoj kampanji.

Sve modele nakita, odjeće i torbe moguće je pogledati i kupiti u Preradovicevoj 40 ili na stranicama brendova 47 i THE ALL.

Preporuka

Zatvori