Teasylights pramenovi: Suptilno posvjetljuju kosu, a mogu trajati i do godinu dana
Teasylights pramenovi: Suptilno posvjetljuju kosu, a mogu trajati i do godinu dana

Teasylights pramenovi: Suptilno posvjetljuju kosu, a mogu trajati i do godinu dana

Proizvodi koji posvjetljuju kosu dajući joj prirodan izgled “in” su već desetljećima. Pričamo o onim pramenovima koji podsjećaju na izgled nježno osunčane kose. Teasylights najnovija je tehnika pramenova čiji je cilj postići nježne, zlatne pramenove prirodnog izgleda. Što je to teasylights tehnika, što je čini jedinstvenom te kako je održavati saznajte u nastavku.

Što je Teasylights tehnika?

Teasylights je tehnika koja se koristi za naglašavanje pramenova i prirodno stapanjem s ostatkom kose. Metoda je popularna zbog svojih prirodnih rezultata. Idealan klijent za teasylights je netko čija je kosa dovoljno zdrava da podnese proces posvjetljivanja. Previše obrađena ili loše njegovana kosa može doživjeti ozbiljno lomljenje pri pokušaju postizanja viših i hladnijih razina teasylight plavuše. No, oni sa zdravom kosom mogu očekivati prirodan izgled koji nije potrebno održavati i koji nadopunjuje njihovu osnovnu boju kose.

Kako se postiže ovaj izgled?

Ključna komponenta za postizanje teasylights pramenova je kroz začešljavanje ili “teasing” tehniku. Povlačenje pramenova pomaže ublažiti prijelaz između obojene i prirodne kose. Ovi pramenovi obično se stvaraju na tankim, isprepletanim područjima koja se počešljaju prije nanošenja posvjetljivača kako bi se postigao nježan i osunčan efekt.

Koliko dugo traju?

Slično drugim tehnikama pramenova, teasylights obično traju oko 6-8 tjedana. To, naravno, ovisi o rastu kose svakog klijenta i održavanju kod kuće. Ako vaš životni stil ne dopušta često održavanje u salonu, vjeruje se da mogu izdržati i do godinu dana. Teasylights imaju tendenciju da postupno blijede i lijepo se stapaju s prirodnom bojom kose kako izrastaju.

Kako ih održavati?

Koristite šampone i regeneratore bez sulfata i redovito nanosite regeneracijske tretmane ili maske kako biste dubinski nahranili kosu. Upotrijebite odgovarajuću četku i uvijek počnite četkati na krajevima i krenite prema tjemenu. Smanjite uporabu uređaja za oblikovanje kose i upotrijebite sredstva za zaštitu prije bilo kakvog izlaganja toplini.

Učitati još
Zatvori