Stylish Talijanke na Tjednu mode u Milanu

Stylish Talijanke na Tjednu mode u Milanu

Milanski tjedan mode ovih se dana još jednom našao u središtu pozornosti medija i modne publike. Od revija koje su bile izuzetno popraćene (a neke od najboljih možete pogledati ovdje), pa sve do street stylea koji u Milanu već godinama slovi za jedan od najboljih u svijetu.

Za upečatljive modne trenutke pobrinule su se stylish Talijanke i trendseterice koje smo navikli viđati na modnim događanjima u Milanu, poput Gilde Ambrosio, Giorgije Tordini, Chiare Capitani, Carlotte Odi, Patricije Manfield, Giovanne Battaglije i mnogih drugih.

Veliku pozornost privuklo je prikazivanje nove kolekcije talijanskog brenda The Attico, iza kojeg stoje upravo Gilda i Giorgia, a od Talijanki rado posjećene bile su i prezentacije torbica Paule Cademartori i Sare Battaglije. Pregršt modnih zbivanja i njihovih after-partyja, bili su odlična prilika da se još jednom uvjerimo kako talijanske trendseterice u modnom smislu imaju itekako mnogo toga za reći i da su s razlogom vječna inspiracija ženama diljem svijeta.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori