T-shirt koji nosi playlistu najboljih pjesama ikad

T-shirt koji nosi playlistu
najboljih pjesama ikad

Bijeli T-shirt je jedan od onih komada koji se uvijek nalaze u svakoj garderobi. Jednostavan, udoban i ležeran, bijeli T-shirt odličan je početak svake kombinacije. Iako je donedavno bio rezerviran za ležerne dnevne i vikend lookove,  posljednjih nekoliko godina bijela majica kratkih rukava svoje je mjesto pronašla i unutar formalnih poslovnih kombinacija i u spoju raskošnim kreacijama. Omiljena alternativa klasičnom bijelom T-shirtu njegova je verzija u crnoj boji. Jednako svestrana i udobna, crni verzija unosi jednaku jednostavnost u naše ormare i svakodnevno kombiniranje outfita. Ono što za mnoge bijeli i crni T-shirt čini još boljim su duhoviti natpisi ili omiljeni bend.

T-SHIRT S NAJBOLJOM PLAYLISTOM

Brend Don’t tell mama spojio je koncept jednostavnog bijelog i crnog T-shirt s natpisom i bendovske majice. Rezultat je i više no odličan. Savršeni komad za svaku kombinaciju ukrasili su savršenom playlistom najboljih pjesama ikad. Od rock klasika do pop uspješnica, 34 pjesme poredana u dva stupca, osim jednostavne dekoracija na praznom bijelom T-shirtu, uvijek će donositi i nekoliko odličnih glazbenih ideja.

Iako se radi tek o jednostavnoj majici kratkih rukava, u njoj zasigurno nećete proći nezapaženo. Osim što će dobro izgledati unutar svake kombinacije, majica s playlistom je komad odjeće koji će uvijek pokrenuti razgovor. Od onih koji će na njoj oduševljeno pronaći omiljenu pjesmu do onih koji će probati odgonetnuti sve glazbenike iza pjesama s playliste. Naravno, kad god vam ponestane ideja za glazbenu podlogu uvijek možete računati na svoj omiljeni T-shirt.

Don't Tell Mama T-shirt s playlistom

Best songs ever majicu možete pronaći u kolekciji odličnog brenda Don’t tell mama i naručiti preko njihovog online shopa jer odlična vijest je da dostavljaju u Hrvatsku. Kao jednostavni statement komad, novi dodatak kolekciji T-shirt majica ili poklon za glazboljupca, s ovom majicom i playlistom zasigurno nećete pogriješiti.

Don't Tell Mama T-shirt s playlistom

Don't Tell Mama T-shirt s playlistom

Foto: Don’t Tell Mama Studio

Učitati još
Zatvori