Omiljeni basic komad s dozom francuskog šarma

Omiljeni basic komad s dozom
francuskog šarma

Omiljeni basic komad ove sezone pokazao je svoje najšarmantnije lice. Jednostavan i svestran T-shirt nezaobilazni je komad koji se unutar svakog ormara zadržava tijekom čitave godine. Ipak, topli proljetni i ljetni dani ovaj jednostavni basic klasik svake godine pretvaraju u it komad i omiljeni izbor za svakodnevne ležerne kombinacije.

Jednostavan kroj majice kratkih rukava u njenom najpopularnijem i najsvestranijem izdanju krasi jednako jednostavan izbor boje. Uz bijeli T-shirt kao ultimativni basic komad ističu se i oni obojeni sivom ili crnom bojom. Iako trendi detalja, kad govorimo o klasičnom, basic T-shirtu uglavnom nema, ove sezone jednostavnost najčešće bijele majice kratkih rukava ukrasio je trend s porukom. Od luksuznih modnih kuća do high street brendova, police dućana ispunili su jednostavni modeli s natpisom.

Bilo da progovara o aktualnim društvenim temama ili nosi duhovitu poruku, T-shirt koji “priča” istaknuo se kao apsolutni it komad sezone. Jednako poput neobjašnjivog allura francuskog stila, natpis na francuskom jeziku  jednostavnoj majici kratkih rukava dao je onaj magični Je ne sais quoi.

T-SHIRT UKRAŠEN ŠARMOM FRANCUSKOG JEZIKA

Spoj T-shirta i francuskog jezika brzo je postao favorit u ormarima brojnih trendseterica. U kombinaciji s omiljenim parom traperica ili trendi suknjom, bijela majica kratkih rukava još jednom je odigrala ulogu svestranog basic komada, no natpis na francuskom ju je, poput upečatljivog modnog detalja, pretvorio u neodoljivi statement komad koji je osvojio modni svijet. Trend je pokrenuo francuski brend Sezane čiji su modeli s prepoznatljivim natpisima na francuskom jeziku obojenim crvenom bojom osvojili Instagram. Uskoro, majice kratkih rukava s zvučnim natpisima poput C’est la vie, Déjà vu Merci mon cherie našle su se na policama svih high street dućana.

Od Sezane la femme i l’amant modela koji su pokrenuli trend do jednako popularnog Topshop modela, u nastavku vam donosimo najpopularnije modele jednostavnih T-shirta ukrašenih šarmom francuskog jezika.

LA FEMME (SEZANE)

ROUJE (ROUJE)

Učitati još
Zatvori