Nevjerojatno cool kombinacija zbog koje se veselimo jeseni

svileni mantili (2)

Giorgia Tordini by @sandrasemburg

Uz povratak svilenih pidžama koje smo viđali ovo proljeće i ljeto, nakon pariškog Tjedna visoke mode još je jedan svileni komad zavladao ulicama, a to su – mantili. Kombinacija koju su među prvima, kao da su se dogovorile, prošetale modne ikone talijanskog street stylea Giorgia Tordini i Gilda Ambrosio, nije prošla nezapaženo među brojnim modnim fotografima i novinarima.

svileni mantili (9)

Giorgia Tordini

svileni mantili (4)

Gilda Ambrosio

Mantili koji podsjećaju na kombinaciju kimona i duster kaputa viđali smo u kombinaciji s običnom majicom i trapericama što joj daje neodoljivo cool prizvuk. Uz dodatak visokih potpetica ova se kombinacija brzo pretvara iz obične i jednostavne u pravu elegantnu stilsku kombinaciju, a mogu se nositi kao haljine ili pak svilena duga haljina može postati mantil i tako imati dvostruku vrijednost.

svileni mantili (3)

svileni mantili (2)

Gilda Ambrosio

Ovi mantili izgledaju nevjerojatno chic i ne sumnjamo da će ih oni najhrabriji prvi dodati na svoju modnu listu želja. Najsličniji model pronašli smo na Zara webshopu i to baš u ‘pariškoj kombinaciji’ traperica i jednostavne pamučne majice.

Foto: IMAXtree, Zara, Instagram

0