Svi nose sunčane naočale sa zrcalnim efektom

Karlie Kloss

Karlie Kloss

Poznatima i slavnima vrlo je malo potrebno da neki komad odjeće ili modni dodatak koji nose pretvore u ultimativni trend. Ove sezone to su sunčane naočale sa zrcalnim efektom, koje su se već prijašnjih sezona pojavljivale na sceni, no s dolaskom sunčanih proljetnih dana trend su koji će definitivno ‘eksplodirati’. Svoje primjerke već su nabavile Karlie Kloss, Olivia Palermo, Jessica Alba, Kendall Jenner, Taylor Hill i Alessandra Ambrosio i time definirale koje bi sunčane naočale trendseterice trebale posjedovati u ovoj godini.

Olivia Palermo

Olivia Palermo

Blake Lively goes shopping at Christian Louboutin in NYC. Pictured: Blake Lively Ref: SPL1230094 170216 Picture by: Ron Asadorian / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles:310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Blake Lively

Fami oko novog ‘it’ modnog dodatka aktualne sezone svakako su doprinijeli i poznati modni brendovi. Oni su svoju ponudu obogatili modelima naočala sa zrcalnim lećama u različitim bojama same leće, ali i okvira, plasirajući na tržište itekako zaigrane i zabavne sunčane naočale, idealne za toplije dane, kao i neke decentnije i nenametljivo elegantne modele za ljubiteljice minimalizma.

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Jessica Alba is Beaming after a sweaty sunday workout at cycle house Pictured: Jessica Alba Ref: SPL1237022 280216 Picture by: Fern / Splash News Splash News and Pictures Los Angeles: 310-821-2666 New York: 212-619-2666 London: 870-934-2666 photodesk@splashnews.com

Kao što to obično biva kod velikih modnih trendova, i sunčane naočale sa zrcalnim efektom danas je moguće pronaći svugdje, počevši od dizajnerskih dućana i specijaliziranih optika, pa sve do brojnih trgovina poznatih i cijenom pristupačnih high street brendova, poput H&M-a, Asosa, Manga i Zare. Što se tiče poznatih dizajnerskih imena, ovog proljeća predvodnici trenda su Ray-Ban, Cutler and Gross, Linda Farrow, Illesteva, Victoria Beckham i Dior, sa širokim rasponom stilova za sve modne ukuse.

Alessandra Ambrosio

Alessandra Ambrosio

Taylor Hill

Taylor Hill

Dior je u zrcalni efekt presvukao trenutno najprodavanije avijatičarske modele ‘So Real’ i ‘Split’, a svoje popularne avijatičarke u zrcalnoj je varijanti ponudila i Victoria Beckham. Glamurozni mačkasti okviri i zrcalne leće dominiraju kolekcijama Dolce & Gabbane, Cutlera and Grossa i brenda Le Specs, dok su ove sezone hit sunčane naočale s okruglim retro staklima također doživjele zrcalni make-over i pojavljuju se u kolekcijama Ray-Bana, Linde Farrow, Illesteve i Zare. U galeriji donosimo 20 modela s kojima možete popratiti ovaj trend.

Foto: Splash News

 

0