Najpopularniji i najmekši pulover ove sezone

Najpopularniji i najmekši
pulover ove sezone

Objavu dijeli GANNI (@ganni)

Jedan od trenutno najuzbudljivijih mladih modnih brendova odaziva se na ime Ganni. Dolazi iz Danske, a obožavaju ga sve Skandinavke. O njemu smo vam već u nekoliko navrata pisali, jer riječ je o dizajnerskom imenu koje je danas gotovo nemoguće zaobići. Čini se kako sve street style zvijezde u svojim ormarima imaju barem jedan Ganni komad, a nerijetko se dogodi da se više trendseterica zaljubi u isti, pa nastane mikro trend koji nosi upravo Ganni potpis.

Ovog ljeta, to su primjerice bile chic crne salonke s mašnom, koje su stigle i kod nas – u ponudu concept storeova ID (Split) i Garderoba (Zagreb). Nastavilo se s fantastičnim Ganni cvjetnim haljinama, a u jeseni nas očekuje novi trend u režiji ovog brenda. Zaključiti to možemo po brojnim ‘it’ djevojkama koje su ga već isfurale na Instagramu. Radi se o Ganni puloveru, čiji model nosi ime Faucher.

Ganni pulover koji svi sada nose

Faucher Pullover, ekskluzivni je talijanski proizvod i ručno pletena vesta, koju su izradile žene s juga Toskane. Ganni je taj zadatak povjerio jednom malom, tamošnjem obiteljskom biznisu. Kako bi se ispleo jedan pulover, potrebna su tri dana rada svake od žena uključenih u proizvodni proces.

Objavu dijeli elsa hosk (@hoskelsa)

S obzirom da se radi o ručnoj tehnici, jasno je kako svaki pulover predstavlja unikat. Karakteriziraju ga voluminozna ramena, uzorak bisera, zvonoliki rukavi i oversized kroj. Na Instagramu smo ga već vidjeli u mnogo boja, a trenutno se u Ganni web shopu može nabaviti u nježno ružičastoj i žutoj boji.

Objavu dijeli Alexa (@alexachung)

Objavu dijeli GANNI (@ganni)

Objavu dijeli GANNI (@ganni)

Učitati još
Zatvori